Oister giver dobbelt data og tale til samme pris – se alternativer

Teleselskabet Oister har lanceret et nyt tilbud, hvor de giver dobbelt op på både mobildata og tale frem til påske. Se tilbuddene hos Oister og priser på de bedste alternativer.

Oister giver dobbelt data og tale til samme pris – se alternativer

Der er gang i tilbud og rabatter på mobilabonnementer i denne tid og nu vil også Oister være med på vognen. I en helt ny kampagne giver Oister nu dobbelt op på både data og tale – helt frem til påske. Se priser på Oisters mobilabonnementer herunder, hvad de indeholder og hvilke gode alternativer andre telesleskaber tilbyder.

Dobbelt data og dobbelt tale hos Oister

Med en såkaldt “Lilla Deal” vil Oister nu lokke kunder til med dobbelt op på både data og tale. Og modsat hvad mange andre teleselskaber lige nu tilbyder lige nu, med dobbelt data frem til nytår, så rækker Oisters helt til påske.

Det vil altså sige, at Oister tilbyder dobbelt så meget data og tale frem til søndag den 4. april. Er du hurtig, så kan du altså nå at udnytte dette tilbud i knap fem måneder.

Med i tilbuddet er fem af Oisters abonnementer. Har du allerede abonnementet med fri data og tale, så er der ikke meget at vinde her – dog alligevel lidt. I stedet for 10 GB EU-roaming giver Oister nemlig 20 GB data roaming med. Det bliver sjovere med de billigere abonnementer, hvor man fx kan få 120 GB data/fri tale til kun 109 kroner per måned samt 100 GB data/100 timers tale til 99 kroner per måned. Skal det være endnu billigere, så kan man få 20 GB data/20 timers tale til 79 kroner per måned. Alle disse abonnementer kommer også med dobbelt mængde EU-data.

Se også: Alle de aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Oister

Men hvor billige er Oisters mobilabonnementer egentlig? Herunder er et overblik over de bedste alternativer.

Se også: Mobilabonnementer på 3s netværk

Mobilabonnementer med masser af data og tale

#1 Velkommen
Netværk: TDC
Mobilpakke: 50 GB, fri tale
Pris per måned: 99 kroner (de første 6 måneder)
Se aktuelle tilbud hos Velkommen

#2 Hallo
Netværk: TDC
Mobilpakke: 60 GB, fri tale (10 GB i EU)
Pris per måned: 108 kroner
Ingen aftale om trafik

#3 Oister
Netværk: 3
Mobilpakke: 60 GB, fri tale (7 GB i EU)
Pris per måned: 109 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Eesy
Netværk: TDC
Mobilpakke: 60 GB (120 GB resten af 2020), fri tale
Pris per måned: 139 kroner
Se aktuelle tilbud hos Eesy

#5 DukaTale
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 50 GB, fri tale (50 GB i EU)
Pris per måned: 149 kroner
Se aktuelle tilbud hos Duka

Gode tilbud hos Oister

Sammenligner man Oister tilbud på abonnementer, så er det nogle utroligt skarpe priser. Ingen af disse kommer tæt på 100 GB data og taletid for under hundrede kroner. Og godt nok er Oister tilbud tidsbegrænset, men her er samtidig heller ingen binding. Så du kan prøve det af indtil 31. marts 2021 og vurdere om du vil blive eller skifte.

Læs også: De billigste priser på mobilabonnementer