test samsung galaxy tab a 10,5 tommer -4

For og imod Samsung Galaxy Tab A 10,5″ – test og bedømmelse

Test og bedømmelse af Samsung Galaxy Tab A 10.5 er en tablet med stor skærm med fuld HD-opløsning, fin brugerflade og lang battertid. Test og bedømmelse af Samsung Galaxy Tab A 10.5.

Samsung er en af få tech-producenter, der stadig sender tablets ud på markedet og deres seneste tablet er Galaxy Tab A 10.5. Det er ikke så sprudlende læsning, når man får specifikationslisten i hænderne sammenlignet med for eksempel top-tabletten Tab S4 – til gengæld koster Tab A 10.5 det halve og til prisen er Tab A 10.5 en fremragende tablet.

Herunder finder du test og bedømmelse af Samsung Galaxy Tab A 10.5.

Se også: Priser på tablets

 

Samsung Galaxy Tab A 10.5 – test og bedømmelse

Fordele ved Samsung Galaxy Tab A 10.5

Samsung Galaxy Tab A 10.5 har en skærm på 10,5 tommer med fuld HD-opløsning. Det gør, at man får en stor og skarp højt opløst skærm, der er virkelig god at se film og tv-serier på og den store flotte skærm egner sig også godt til gaming. Skærmen har også fine farver og reagere godt på tryk og når jeg bevæger mig rundt i menuerne og aktiverer apps og spil.

Tab A 10.5 er føles velbygget og ligger godt i hånden. Den er ikke synderligt opsigtsvækkende dseignmæssigt – den har ikke super smal ramme rundt om skærmen for eksempel – men den har fint nok design.

Der sidder en Snapdragon 450, hvilket ikke er en særlig kraftig processor og de 3 GB RAM lyder heller ikke af meget, men alligevel er brugerfladen med Android 8.0 i orden, når det kommer til hastighed. Hukommelse på 32 GB er acceptabel og der er plads til 512 GB hukommelseskort i Tab A 10.5.

Tabletten har fire højtalere med Dolby Atmos-lyd og lyden er god – jeg kan lytte til musik i køkkenet under madlavningen eller se en fodboldkamp med fin lyd, selvom jeg står og kokkererer.

Prisen fra 2.500 kroner er faktisk ikke vildt lavt for en tablet, men skal man have en tablet med stor skarp skærm, fin brugerflade og lang batteritid, så er det svært at finde et bedre og billigere alternativ til Tab A 10.5.

Se også: Priser på de bedste Samsung telefoner

 

Ulemper ved Samsung Galaxy Tab A 10.5

Kameraet på bagsiden er okay til billeder, men det er sjældent, at jeg bruger kameraet på en tablet. Det er simpelthen for bøvlet og kvaliteten er for dårlig.

Nogle spil fungerer ikke alt for godt på en ellers stor og højt opløst skærm. Grafisk krævende spil som Modern Combat 5 står af en eller anden grund lidt grynet. Der er lidt bloatware på tabletten – nogle anmeldere synes, der er for meget, jeg synes der er ret lidt og i hvert fald ikke noget, der generer.

Se også: De bedste Samsung mobiler til prisen

 

Samsung Galaxy Tab A 10.5 – bedste pris og konklusion

Samsung Galaxy Tab A 10.5 har en vejledende pris fra 2.500 kroner uden abonnement.

Se også: De bedste tablets fra Samsung

 

Test af Samsung Galaxy Tab A 10.5, december 2018

Testen af Samsung Galaxy Tab A 10.5 er fra slutningen af december 2018.

Se også: Sammenlign aktuelle priser på tablets