For og imod OnePlus 7T Pro – test og bedømmelse

OnePlus 7T Pro er ikke en lige så interessant opdatering som 7T er til OnePlus 7, men den er stadig fremragende. Test og bedømmelse af OnePlus 7T Pro.

For og imod OnePlus 7T Pro – test og bedømmelse

OnePlus 7T Pro lever ikke helt op til samme flotte opdatering, som vi fik med 7T, men da den heller ikke stiger meget i pris og stadig har fået et par gode forbedringer, så er den et virkelig godt bud på en mobil, man skal købe i stedet for de dyreste tomodeller fra Samsung, Huawei, Apple og så videre. Test og bedømmelse af OnePlus 7T Pro.

OnePlus har efterhånden fundet den optimale formel, de laver telefoner på og en fast rutine for, hvordan de skal lanceres. Der kommer to kuld telefoner om året – en nye serie omkring maj / juni og så en T-opdatering omkring oktober. T-opdateringen er dog ikke altid lige spændende, men den 7T-modellen var faktisk en virkelig god opdateringen sammenlignet med 7’eren – spørgsmålet er så, hvordan det ser ud med 7T Pro i forhold til 7T?

Se også: Priser på OnePlus 7T Pro

 

OnePlus 7T Pro – test og bedømmelse

Fordele ved 7T Pro:

OnePlus 7T Pro har praktisk talt samme skærm som forgængeren og det er slet ikke tosset – det er nemlig en super god skærm, der sidder i den. 6,67 tommer, Fluid AMOLED med 90 hz opdatering der giver et mere flydende billede end på telefoner med 60 hz som er standarden. Opløsningen er 2K og skærmen er beskyttet af Gorilla Glass 6 på fronten.

Processoren er Snapdragon 855+, en lidt mere kraftfuld variant end den almindelige 855-version og den har 8 GB RAM og 256 GB hukommelse – der er ikke plads til hukommelseskort. Styresystemet er Android 10 fra start med Oxygen OS trukket henover – den samlede kombination af processor, RAM og styresystem giver en meget hurtig brugerflade og et brugervenligt setup.

Kameraet er også stort set identisk med kameraet i 7 Pro, men telefoto-kameraet til bokeh-billeder har fået optisk billedstabilisering, hvilket altid er godt. Kameraet er også blevet forbedret på softwaren, hvilket betyder, det faktisk er et bedre kamera, der sidder i 7T Pro – ikke kun på papiret, men også i praksis. Særligt i mørke synes jeg, at det klarer sig virkelig godt uden brug af fotolys.

Batteriet på 4.085 mAh er en meget minimal opdatering – den tidligere model har 4.000 – men det holder nu okay fint og der er typisk 15-20 procent batteri tilbage ved sengetid. Det tager cirka 1 time at lade op fra 0-100 procent, hvilket er hurtigt. Fra 0-50 procent tager det kun 20 minutter – det er fedt!

Se også: Priser på de bedste OnePlus telefoner

 

Ulemper ved 7T Pro:

Den største ulempe ved 7T Pro er antennekvaliteten – den er dårlig, nærmest værre end på iPhone. Opholder du dig på steder med dårlig dækning, skal du altså forvente, at du vil være blandt de første til at miste forbindelsen til mobilnettet, både til tale og data.

Jeg kan leve med, at der ikke er FM-radio og indgang til jackstik i telefonen, men jeg synes det er lidt træls, at der ikke er trådløs opladning i telefonen.

Generelt er 7T Pro en bedre mobil end forgængeren 7 Pro, men det er kun med en meget lille margin. Den anden nye 7T er en betydeligt bedre forbedring sammenlignet med 7’eren, så det er lidt skuffende, at der ikke var mere i 7T Pro. Faktisk bør man købe 7T, hvis man er ude efter en ny OnePlus mobil og vakler mellem 7T og 7T Pro – 7T er nemlig 1.000 kroner billigere.

Men det er en god telefon, særligt til prisen og den kan matche de bedste smartphones på markedet på de fleste væsentlige punkter.

Se også: De bedste OnePlus mobiler til prisen

 

OnePlus 7T Pro – bedste pris

OnePlus 7T Pro har en vejledende pris fra 5.699 kroner uden abonnement.

Se også: Den billigste OnePlus mobil

 

Særlige fordele ved OnePlus 7T Pro:

+Skærm (10/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+Batteri (9/10)
+Gaming (10/10)

Bedste pris – Fra Cirka 5.550 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner