Huawei MediaPad T5 pris

For og imod Huawei MediaPad T5 10,1″ – test og bedømmelse

Test og bedømmelse af Huawei MediaPad T5 – en tablet med fuld HD skærm på 10,1 tommer – er det for godt til at være sandt eller sætter Huawei også nye standarder på tablet-fronten? Test og bedømmelse af Huawei MediaPad T5.

Tablet-markedet går lidt og ned. Generelt går det mest ned for tiden, men for Huawei går det op og de tager markedsandele fra andre Android-producenter. Den nye Huawei MediaPad T5 ser ud til at kunne fortsætte den trend, for den kombinerer i hvert fald funktioner og pris på en meget fordelagtig måde.

Herunder finder du test og bedømmelse af Huawei MediaPad T5.

Se også: Priser på tablets

 

Huawei MediaPad T5 – test og bedømmelse

Fordele ved Huawei MediaPad T5

Huawei MediaPad T5 har en skærm på 10,1 tommer med fuld HD-opløsning. Det er super kombination på en tablet i dette prisleje. Skærmen er stor og tilpas skarp og farverne er gode og klare. Skærmen reagerer også godt på tryk og når jeg scroller rundt i brugerfladen.

Designmæssigt er den anonym, men er slank og let og er bygget i aluminium uden dog at føles eksklusivt bygget.

Selvom processoren og antal RAM ikke imponerer, så er hastigheden i brugerfladen i orden på modellen med 3 GB RAM og 32 GB hukommelse. Jeg bevæger mig fint rundt i brugerfladen og apps og spil åbnes også tilpas hurtigt.

Lyden fra de indbyggede højtalere er ret god. Jeg kan skrue højt op og stadig få en behagelig lyd – bedst er det dog, hvis man bruger en ekstern højtaler eller et headset.

Prisen fra 1.500 kroner er meget lav for en tablet som denne – dog vil jeg anbefale at man går efter den lidt dyrere model til 1.800 kroner, da den kommer med 3 GB RAM og 32 GB hukommelse og ikke kun har 2 GB RAM og 16 GB hukommelse.

Se også: Priser på de bedste Huawei telefoner

 

Ulemper ved Huawei MediaPad T5

Kameraet på både fronten og bagsiden er ikke noget at skrive hjem om. Frontkameraet til videosamtaler er kun på 2 megapixel og det på bagsiden er kun på 5 megapixel og har kun autofokus som hjælpemiddel. Billeder og videosamtaler bliver ikke skarpe.

Batteriet på 5.100 mAh er for lidt på en tablet med så stor skærm.

Højtalerne sidder lidt dumt i bunden af tabletten, så jeg let kommer til at dække for, når jeg sidder med tabletten i liggende i sofaten.  Modellen med 2 GB og 16 GB hukommelse vil være for lidt for de fleste. Systemet i tabletten bruger cirka 9 GB, så der er faktisk kun 7 GB ledig til brugeren.

Endelig er betragtningsvinklen på skærmen ikke særlig god – man skal sidde ret lige foran skærmen for at se klar og tydeligt, hvad der vises.

Se også: De bedste Huawei mobiler til prisen

 

Huawei MediaPad T5 – bedste pris og konklusion

Huawei MediaPad T5 har en vejledende pris fra 1.499 uden abonnement.

Se også: De bedste tablets fra Huawei

 

Test af Huawei MediaPad T5, november 2018

Testen af Huawei MediaPad T5 er fra slutningen af november 2018.

Se også: Sammenlign aktuelle priser på tablets