Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra Telia

Når du skal have ny telefon, kan der være penge at spare ved at købe telefon med abonnement. Her er tre gode tilbud fra Telia.

Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra Telia

Telia har et af Nordens bedste netværk sammen med Telenor. De to store selskaber har i en årrække delt netværk, hvilket giver dig som kunde endnu bedre dækning. Derudover har Telia også et bredt udvalg af telefoner, som i nogle tilfælde kan købes med rabat, hvis du samtidigt binder dig til teleselskabet i 6 måneder. Hvis du alligevel har Telia, eller ikke har noget imod at skifte til Telia, så kan der være op til flere tusinder kroner at spare på din næste mobiltelefon. Vi har fundet 3 gode tilbyd fra Telia, til dig, der skal have ny mobiltelefon.

3 gode tilbud fra Telia

Huawei P30 Pro 128 GB

Bedømmelse 88/100

Fordele

  • Batterilevetid
  • Hastighed i brugerflade
  • Kamera

Se test af Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro er sidste års topmodel fra den kinesiske producent, og muligvis den sidste af Huaweis telefoner, der må bruge Googles tjenester. Alene Googles tjenester gør telefonen til den mest attraktive Huawei-telefon på markedet i dag. Dertil kommer, at telefonen stadigvæk er flagskibsprædikatet værdig, med super hardware, premium-funktioner og et af de bedste kameraer på markedet. Lige nu får du over 3.000 kroner i rabat, hvis du køber telefonen med One-abonnementet fra Telia, som giver frit forbrug i Norden og Baltikum.

Huawei P30 Pro med fri tale, fri SMS/MMS og fri data i 6 måneder
Oprettelse: 99,-
Månedlig abonnementspris: 249,-
Mobilrabat: 3.060,-
Telefonens pris: 3.303,-
Samlet pris i 6 måneder: 4.954,50,-

Apple iPhone 11 64 GB

Bedømmelse: 75/100

Fordele

  • Hastighed i brugerflade
  • Datahastighed

Se test af iPhone 11

Apples iPhone 11 er den direkte efterfølger iPhone XR fra 2018. iPhone XR var en kæmpe succes, da Apple endelig tilbød et direkte alternativ til deres flagskibsmodeller – de sko fylder iPhone 11 med bravur. Den billigste model i iPhone 11-serien kommer med dualkamera på bagsiden, stor og flot Liquid Retina IPS LCD-skærm, nyeste chipset fra Apple og alle Apples populære funktioner, såsom FaceID, der følger med iOS-styresystemet. I skrivende stund kan du få iPhone 11 med en rabat på 1.018 kroner, hvis du køber telefonen med One-abonnementet fra Telia, som giver frit forbrug i Norden og Baltikum.

Apple iPhone 11 med fri tale, fri SMS/MMS og fri data i 6 måneder
Oprettelse: 99,-
Månedlig abonnementspris: 249,-
Mobilrabat: 1.018,-
Telefonens pris: 5.581,-
Samlet pris i 6 måneder: 7.232,50,-

Samsung Galaxy S10+ 128 GB

Bedømmelse: 91/100

Fordele

  • Design & Materiale
  • Skærm
  • Datahastighed
  • Spiloplevelse
  • Kamera

Se test af Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ er endnu en topmodel med mere end et år på bagen. Det er også endnu en telefon fra sidste år, som hører til på øverste hylde. Med muligheden for at opgradere til Android 10, og alle de funktioner, der følger med det nye styresystem, er telefonen lige så relevant i dag, som den var ved lancering. Måske er den endda endnu mere relevant, når du kan spare godt og vel 2.200 kroner ved at købe den hos Telia, med abonnement i 6 måneder.

Samsung Galaxy S10+ med fri tale, fri SMS/MMS og fri data i 6 måneder
Oprettelse: 99,-
Månedlig abonnementspris: 249,-
Mobilrabat: 2.264,-
Telefonens pris: 5.679,-
Samlet pris i 6 måneder: 7.330,50,-

Afbetaling i op til 36 måneder

De tre telefoner på listen kan enten købet kontant eller på afbetaling i op til 36 måneder. Uanset hvilken betalingsmodel du vælger, er den rentefri, så telefonens endelige pris vil være den samme. Den samlede pris i 6 måneder er opgjort således, at vi kun tager telefonens pris og det inkluderede forbrug med i udregningen. Ekstra forbrug, såsom spil og busbilletter, vil altid koste ekstra.

Abonnementspriser og mobilrabatter på det danske telemarked ændrer sig utroligt hyppigt. Vi prøver dog altid at holde dig opdaterede med seneste prise på telefoni i Danmark. Derfor kan du altid finde lister med opdaterede priser og abonnementer, lige her på TelePrisTjek.

Sammenlign priser på mobilabonnementer