Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra teleselskabet 3

Der kan være penge at spare ved at købe telefoner med abonnement. Her er tre gode tilbud fra teleselskabet 3.

Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har en masse fordele, heriblandt 3LikeHome, der gør det muligt at bruge deres abonnementer i mere end 60 lande. Hos 3 har du også mulighed for at dele dit inkluderede data med flere andre numre, og på den måde spare en god sum penge på familiens mobiltelefoni. Sidst men ikke mindst, har 3 et bredt udvalg af mobiltelefoner, hvor der af og til kan opnås fine rabatter, hvis du samtidigt tegner abonnement og binder dig til selskabet i 6 måneder. Vi har fundet tre gode tilbud fra 3, til dig, der er på udkig efter en splinterny mobiltelefon.

Se også: Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved teleselskabet 3

3 gode tilbud fra teleselskabet 3

Apple iPhone 11 64 GB

Bedømmelse: 75/100

Fordele

  • Hastighed i brugerflade
  • Data

Se test af iPhone 11

Apples iPhone 11 er den direkte efterfølger iPhone XR fra 2018. iPhone XR var en kæmpe succes, da Apple endelig tilbød et direkte alternativ til deres flagskibsmodeller – de sko fylder iPhone 11 med bravur. Den billigste model i iPhone 11-serien kommer med dualkamera på bagsiden, stor og flot Liquid Retina IPS LCD-skærm, nyeste chipset fra Apple og alle Apples populære funktioner, såsom FaceID, der følger med iOS-styresystemet. I skrivende stund kan du få iPhone 11, med en rabat på 1.379 kroner, hvis du samtidig tegner abonnement til 160 kroner om måneden.

Apple iPhone 11 med fri tale, fri SMS/MMS og 25 GB data i 6 måneder
Oprettelse: 100,-
Månedlig abonnementspris: 160,-
Mobilrabat: 1.379,-
Telefonens pris: 4.920,-
Samlet pris i 6 måneder: 5.980,-

Se tilbuddet hos 3

Samsung Galaxy Note10 256 GB

Bedømmelse: 93/100

Fordele

  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Hastighed i brugerflade
  • Kamera
  • Antennekvalitet

Se test af Samsung Galaxy Note10

Sidste års absolut bedste telefon, hvis du spørger os, Samsung Galaxy Note10, er stadig en telefon fra absolut øverste hylde. På trods af dette års lanceringer, er Galaxy Note10 stadig blandt de 3 telefoner, jeg helst ville købe. Telefonen kommer i et smukt design, med et super godt kamera, Samsungs roste OneUI 2.1-styresystem, som er bygget på Android 10, en flot signaturskærm fra Samsung og selvfølgelig SPen. Telefonen er spækket med hardware og funktioner, som gør den yderst velegnet til både arbejde og privatliv. Samsung Galaxy Note10 er desværre ikke faldet voldsomt meget i pris endnu, men hos teleselskabet 3, kan du lige nu spare 1.379 kroner på telefonen, ved samtidig oprettelse af et abonnement til 160 kroner om måneden.

Samsung Galaxy Note10 med fri tale, fri SMS/MMS og 25 GB data i 6 måneder
Oprettelse: 100,-
Månedlig abonnementspris: 160,-
Mobilrabat: 1.379,-
Telefonens pris: 6.120,-
Samlet pris i 6 måneder: 7.180,-

Se tilbuddet hos 3

Huawei P30 Pro 128 GB inklusiv headset

Bedømmelse: 88/100

Fordele

  • Batterilevetid
  • Hastighed i brugerflade
  • Kamera

Se test af Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro er sidste års topmodel fra den kinesiske producent, og muligvis den sidste af Huaweis telefoner, der må bruge Googles tjenester. Alene Googles tjenester gør telefonen til den mest attraktive Huawei-telefon på markedet i dag. Dertil kommer, at telefonen stadigvæk er flagskibsprædikatet værdig, med super hardware, premium-funktioner og et af de bedste kameraer på markedet. Lige nu kan du få 1.379 kroner i rabat, hvis du køber telefonen hos teleselskabet 3, med et abonnement til 160 kroner om måneden. Dertil kommer, at du også får et headset til en værdi af 1.399 kroner med – ganske gratis.

Huawei P30Pro med fri tale, fri SMS/MMS og 25 GB data i 6 måneder
Oprettelse: 100,-
Månedlig abonnementspris: 160,-
Mobilrabat: 1.379,-
Telefonens pris: 4.920,-
Samlet pris i 6 måneder: 5.980,-

Se tilbuddet hos 3

Afbetaling i op til 40 måneder

Alle telefonerne på listen kan købes kontant, eller på afbetaling i op til 40 måneder. Uanset hvilken betalingsmodel, du foretrækker, så vil mindsteprisen forblive den samme – der er altså ingen renter på afbetalingsordningen. Den samlede pris i 6 måneder er opgjort ud fra det inkluderede forbrug. Bruger du penge på eksempelvis spil og togbilletter, så vil det takseres udover mindsteprisen.

Abonnementspriser og mobilrabatter på det danske telemarked ændrer sig utroligt hyppigt. Vi prøver dog altid at holde dig opdaterede med seneste prise på telefoni i Danmark. Derfor kan du altid finde lister med opdaterede priser og abonnementer, lige her på TelePrisTjek.

Sammenlign priser på mobilabonnementer