Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra CBB Mobil

Når du skal have ny telefon, kan der være penge at spare ved at købe telefon med abonnement. Her er tre gode tilbud fra CBB Mobil.

Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra CBB Mobil

Når du køber ny telefon hos CBB Mobil, foregår det ikke helt på samme måde, som ved de store teleselskaber. Hos de store teleselskaber er du tvunget til at binde dig i seks måneder, hvis du vil nyde godt af en billigere købspris på selve telefonen. Sådan er det ikke nødvendigvis hos CBB Mobil. Her kan du nemlig sagtens købe en mobiltelefon til en skarp pris, uden at være bundet i seks måneder. Du skal dog stadigvæk tegne et abonnement, hvilket du så kan opsige med det samme – på den måde er din effektive bindingsperiode kun en enkelt måned. Bemærk at dette dog kun gælder, hvis du betaler telefonens pris ad én gang.

Hvis du derimod køber en telefon på afdrag hos CBB Mobil, vil du være bundet hos selskabet i et halvt år. Hos CBB kan du afdrage over 6, 12 eller 24 måneder. Vælger du at betale via afdragsordning, binder du dig samtidigt til at bruge minimum 149 kroner om måneden i seks måneder. Det betyder at du selv kan vælge abonnement, uden at telefonens pris ændrer sig. Vælger du et abonnement, som koster mindre end de obligatoriske 149 kroner, vil du stadig skulle betale differencen – differencen kan dog bruges på tilkøbstjenester, som TIDAL, eller til udlandsforbrug.

Se også: Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved CBB

3 gode tilbud fra CBB Mobil

Samsung Galaxy S10 128 GB

Bedømmelse: 86/100

Fordele

 • Design & Materiale
 • Batterilevetid
 • Hastighed i brugerflade
 • Datahastighed
 • Kamera
 • Antennekvalitet

Se test af Samsung Galaxy S10 128 GB.

Galaxy S10-serien fra Samsung, var en af sidste års mest populære flagskibsserier. Ikke mindst på grund af Samsung Galaxy S10, som ved lancering tilbød et af markedets bedste kameraer, flagskibshardware, enormt flot skærm og masser af lagerplads. Dertil kommer hele pakken i en overkommelig størrelse, hvor skærmen fylder behagelige 6,1 tommer. Hos CBB Mobil kan du lige nu Købe Samsung Galaxy S10, med valgfrit abonnement, til 3.999 kroner plus fragt. CBB Giver altså 2.000 kroner i rabat på telefonen. Køber du telefonen kontant, har du desuden kun binding i 1 måned, hvilket bringer din samlede mindste pris op på 4.163 kroner – for abonnement i en måned, telefon og fragt.

Se tilbuddet hos CBB Mobil

Apple iPhone 7 32 GB

Bedømmelse: 49/100

Fordele

 • Brugervenlighed

Se test af Apple iPhone 7 32 GB

Apple iPhone 7 er på ingen måde en ny telefon. Og der findes masser af bedre alternativer på markedet – blandt andet den nye iPhone SE. Telefonen kommer ikke med den bedste batterilevetid eller kamera, til gengæld kommer den med Apples styresystem, iOS. Netop iOS er muligvis markedets mest brugervenlige styresystem, hvilket gør, at iPhone 7 egner sig utroligt godt til både de yngste mobilbrugere og seniorer. Dertil kommer den lave pris, som gør den ekstra attraktiv for forældre, der skal investere i børnenes første smartphone. Hos CBB Mobil fås telefonen lige nu til 2.499 kroner, med valgfrit abonnement, hvilket betyder en besparelse på 800 kroner. Vælger du at købe telefonen kontant, har du kun binding i en enkelt måned, hvilket bringer din samlede mindstepris op på 2.663 kroner – for abonnement i en måned, telefon og fragt.

Se tilbuddet hos CBB Mobil

Huawei P Smart 2019

Bedømmelse: 62/100

Fordele

 • Batterilevetid
 • Skærm
 • Spiloplevelse
 • Antennekvalitet

Se test af Huawei P Smart 2019

Huawei er notorisk kendt for at levere utroligt meget mobiltelefon for pengene, og lige nu kan du få Huawei P Smart fra 2019 til 799 kroner hos CBB Mobil. Ligesom med de andre tilbud fra CBB, kræver tilbuddet, at du tegner et nyt abonnement – dog uden bindingsperiode, så længe telefonen købes kontant. Hvor meget er der så sparet på en telefon til 799 kroner? Det er selvsagt ikke et flagskib, men du får rigtig meget telefon for pengene, heriblandt en stor skærm på 6,21 tommer, dualkamera med Huaweis AI-software, solidt batteri på 3.400 mAh, samt lynhurtig opladning. Det er altså en rigtig god handel, når du med abonnement og fragt ikke engang rammer 1.000 kroner. Den samlede minimumspris ender på 963 kroner – for abonnement i en måned, telefon og fragt.

Se tilbuddet hos CBB Mobil

Køb på afbetaling, når du har været kunde i 3 måneder

Som nævnt tidligere, har du mulighed for at købe telefoner på afbetaling i op til 24 måneder hos CBB Mobil. Det kræver dog, at du har været kunde hos CBB i minimum 3 måneder. Du kan således ikke vælge en afbetalingsordning som ny kunde.

Abonnementspriser og mobilrabatter ændrer sig næsten dagligt. Hold derfor øje med TelePrisTjek, hvor du altid kan finde opdaterede lister over abonnementer og priser på det danske telemarked.

Sammenlign priser på mobilabonnementer