roaming mobil Mexico, Brasilien, Chile og Argentina

Nu kan du roame løs Mexico, Brasilien, Chile og Argentina med 3

Teleselskabet 3 bliver ved med at tilføje nye lande, hvor man kan benytte sig af selskabets 3LikeHome-tjeneste med fri roaming af tale og sms og mms samt fri dataroaming op til 10 GB data om måneden – nu tilføjer 3 nemlig Mexico, Brasilien, Chile og Argentina til listen og tilbyder roaming i 57 lande verden over.

3 klar med gratis roaming i Mexico, Brasilien, Chile og Argentina

3 har som erklæret mål om at være det første danske teleselskab, der gør det muligt at roame frit i hele verden uden ekstra afgifter og det sker trin for trin. Ind til nu har 3 tilbudt roaming-fri brug af mobilen i 53 lande, men nu kan 3 skrive 57 lande, da de netop har tilføjet Mexico, Brasilien, Chile og Argentina.

3 henviser til, at danskerne rejser mere og mere til Latinamerika og især Mexico skulle være blevet populært, i følge Momondo, oplyser 3.

Se også: Mobilabonnementer med roaming

 

Normalpris: 14 kr. i minuttet / 4.000 kr for 5 minutter brug af Faecbook 

3LikeHome fungerer på den måde, at data, sms, MMS, opkald til og fra danske og lokale numre ikke koster ekstra, når man befinder sig i et 3LikeHome-land. Der er mange penge at spare ved at kunne bruge mobilen i lande som Mexico, Brasilien, Chile og Argentina uden roaming-afgifter.

I de fire lande har det indtil i dag kostet 14 kroner i minuttet, i hvert fald hos 3, at modtage og foretage opkald og en megabyte har kostet 100 kroner, hvilket svarer til, at fem minutter på Facebook kunne løbe op i 4.000 kroner.

Se også: Billig udlandstelefoni

3 holder øje med rejsetendenser

“Når vi udvider vores portefølje over lande, som man kan roame i uden afgift, så holder vi blandt andet øje med tendenserne i rejsebranchen. Danskernes interesse for at rejse til Mexico, Brasilien, Chile og Argentina er taget til. Særligt Mexico står øverst på ønskelisten. Derfor tilføjer vi netop de lande til 3LikeHome”, siger David Elsass, der er privatkundedirektør i 3.

Se også: Prissammenligning: Billig roaming