Norlys bliver tv- og internetudbyder for 500.000 nye husstande

En ny aftale mellem Fibia og Norlys åbner op for, at 500.000 husstande får mulighed for at tilvælge Norlys som deres tv- og internetudbyder.

Norlys bliver tv- og internetudbyder for 500.000 nye husstande

I løbet af 2022 får forbrugere på Sjælland, Lolland, Falster og i Østjylland mulighed for at vælge en ny udbyder til deres internet og TV. Norlys har underskrevet en aftale med Fibia og deres fibernet, der giver dem adgang til en halv million nye husstande.

Se også: Find billigste priser på bredbånd

Norlys som landsdækkende tv og internetudbyder

Norlys kan blive den foretrukne leverandør af tv- og internet hos 500.000 danske husstande, som med en ny aftale med Fibia får indfriet ambitionen om at være at være landsdækkende inden for tv og internet. Med den nye aftale kan Norlys til tv og internet til husstande på Sjælland, Lolland, Falster og i Østjylland, som allerede har adgang til Fibias fibernet.

“Vi er meget glade for aftalen med Fibia, der giver os adgang til 500.000 potentielle kunder i landsdele, hvor vi førhen ikke har haft så stor en rækkevidde. Det betyder også, at vi tager endnu et stort skridt mod vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet,” fortæller Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital.

Aftalen med Fibia adskiller sig fra flere af de allerede eksisterende løsninger i området, hvoraf de fleste kun tilbyder internet. Her kan Norlys netop tilbyde en løsning, der både inkluderer tv og internet.

– Ambitionen er, at vi fra omkring sommer kan åbne op for salget af vores produkter, men det vil vi selvfølgelig melde mere konkret ud, når vi når tættere på. Foruden private forbrugere af tv og internet, åbner aftalen også op for salg af produkter til potentielle erhvervskunder, hvilket vi også glæder os til at kigge nærmere ind i, fortsætter Gert Rieder.

Se også: Billigste priser på hurtigt 1.000 Mbit fibernet

Telia kommer også på Fibias net

Norlys er ikke ene om at få adgang til Fibias fibernet. Også Telia har underskrevet en lignende aftale med Fibia, der giver adgang til de samme 500.000 husstande.

Med det nye samarbejde i hus kan Telia samlet set levere de fiberforbindelser til mere end en million husstande. Telias totale dækning – både fiber og COAX forbindelser – vil omfatte to millioner husstande. Det tekniske setup og IT-integrationen omkring samarbejdet er i gang med at blive opbygget, og forventningen er at de første kunder kan komme på lynhurtigt fibernet fra Telia inden sommer.

Samarbejdet med Fibia ligger i tråd med Telias strategi om at være totalleverandør til familierne inden for både mobil, internet, tv og streaming.

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil fiberforbindelse inden udgangen af 2023.

Se også: Nyheder og tips til bredbånd