nokia 8 sirocco pris

Nokia 8 Sirocco kan kun købes hos YouSee – se pris

Nokia 8 Sirocco er den nyeste topmodel fra Nokia og nogen vil nikke genkendende til navnet Sirocco, som Nokia har genbrugt fra selskabets topmodel, Sirocco, der tilbage i 2006 var noget af det hotteste, man kunne få fat på, hvis man var til blærerøvstelefoner.

 

Kan kun købes hos YouSee

Sirocco anno 2018 hedder altså Nokia 8 til fornavn og den kommer kun i en begrænset antal i Danmark og for at snævre markedet endnu mere ind, så kan den kun købes hos YouSee. Det glæder Morten Høgh, indkøbschef fra YouSee, da han mener, at Nokia 8 Sirocco er Nokias første rigtige topmodel, som han beskriver som et designikon med glas, stål, trådløs oplader og et godt kamera.

“I Danmark vil der kun være et begrænset antal telefoner på markedet – og de kommer alle til salg via os. Man skal derfor være hurtig, hvis man vil have fingrene i den,” siger Morten Høgh fra YouSee.

Se også: De bedste Nokia telefoner

Nokia 8 Sirocco er Google Android One-certificeret

Som noget særligt, er Nokia 8 Sirocco også den første smartphone, der er Google Android One-certificeret. Det betyder, at den automatisk opgraderes og altid har det mest velfungerende software ligesom Googles egne Pixel-telefoner.

“Samtidig kan de mange danske fans af android-systemet glæde sig over, at den nye Nokia er bygget på ren android– der er altså ikke tilføjet andre komponenter”, tilføjer Morten Høgh.

Se også: De bedste Nokia telefoner til prisen

 

Pris og lancering for Nokia 8 Sirocco

Det er muligt at bestille Nokia 8 Sirocco fra uge 10 og den er klar til levering og rigtigt salg fra midt i april. Uden abonnement er prisen 5.999 kroner og når det bliver muligt at bestille telefonen hos YouSee, vil YouSee offentliggøre priser med abonnement.

Se også: Priser på Nokia telefoner