nokia 7.1 specs pris

Nokia 7.1 med Android One: Se pris

Nokia 7.1 er Nokias nyeste bud på en entry / mid end mobil på det danske marked med særligt skærmen, kamera og ikke mindst Android One som de mest interessante ting. Specifikationer, tilgængelighed og pris på Nokia 7.1.

Nokia mangler stadig er lancere det helt store flagskib, men at de mestrer low- og mid-end telefonerne har de bevist flere gange og nu kommer de så med Nokia 7.1, der ligner en rigtig god mid end mobil. Vi ser her nærmere på specifikationer, funktioner, tilgængelighed og pris på Nokia 7.1

 

Nokia 7.1 – specifikationer og pris

Pris på NOkia 7.1

Nokia 7.1 oplyses her i starten til at have en pris på 299 eller 349 euro alt efter, hvor i Europa, man køber den. En mere præcis dansk vejledende pris er ikke oplyst, men vi kan nok forvente en pris mellem 2.500 og 3.000 kroner.

Telefonen kommer i de sikre farver sort og grå og den er tilgængelig på det danske marked i løbet af oktober måned. Med en pris mellem 2.500-3.000 kroner kommer Nokia 7.1 til at konkurrere med mange rigtig gode telefoner og det bliver spændende at se, hvordan køberne tager imod telefonen.

Se også: Priser på Nokia 7

 

Specifikationer

Nokia 7.1 sælges på særligt Android One og skærmen. Android One dækker over Googles projekt for low og mid-end telefoner, der ubesværet skal kunne køre med nyeste version af Android uden at have allernyeste processor og 6 eller 8 GB RAM.

Derudover sikres telefoner med Android One prædikatet også opdateringer i tre år – lige fra de jævnlige sikkerhedsopdateringer til de større systemopdateringer.

Skærmen er 5,84 tommer stor med PureDisplay-teknik, der giver bedre skarphed og farver i og med understøttelse af HDR. Skærmen kan således gøre, at standard definition video og billede bliver konverteret til næsten HDR-kvalitet.

Nokia 7.1 har dual kame på 12 megapixel og 5 megapixel med blænde F/1.8 og F/2.4 og med dual kameraet kan man tage billeder med bokeh-effekt. Endelig kan vi nævne batteriet, der har 3.060 mAh.

Se også: Sammenlign priser på Nokia mobiler