Googles nye supermobil til salg i Danmark i uge…

Nexus 6P - Googles og Huaweis nye supermobil - er klar til salg i november. Nu ved vi også, i hvilken uge det bliver.

Googles nye supermobil til salg i Danmark i uge…

Nexus 6P, den nye fælles mobilkreation skabt af Google og Huawei, er en af de mobiltelefoner, som mange mobilfeinschmeckere formentlig ser rigtig meget frem til at få fingre i. Og nu er salgsstarten afsløret samt dens bedste pris.

 

Bedste pris for Nexus 6P

Ved lanceringen af Nexus 6P stod det klart fra Huaweis side, at den nye topmodel skåret ud i ét stykke unibody metaldesign ville være klar til salg i Danmark i løbet af november og det ser ud til at det bliver i uge 46 og dens pris er også klar.

Enkelte online-forhandlere tilbyder allerede nu forudbestilling og flere danske teleselskaber har også Nexus 6P klar til bestilling og i hvert fald to forhandlere / teleselskaber bekræfter, at Nexus 6P er klar til salg i uge 46. Det ene sted sætter ligefrem en dato på, nemlig den 11/11 – også kendt som bagerens fødselsdag.

 

Nexus 6P 32 GB: Bedste mindste pris fra 4.835 kroner – se prisguide til Nexus 6P 32 GB

Nexus 6P 64 GB: Bedste mindste pris fra 5.195 kroner – se prisguide til Nexus 6P 64 GB

 

Spar penge på Nexus 6P

Begge modeller sælges også uden abonnement hos online-webshops og kan bestilles allerede nu online, men her er dens pris omkring 500 kroner dyrere sammenlignet med at købe den igennem et teleselskab – og webshops sælger den samtidig uden mobilforbrug inkluderet.

Se også: Mobilabonnementer til bedste pris

Specifikationer for Nexus 6P

Nexus 6P er bedømt ud fra specifikationerne det, man vil kalde for en supermobil trods en rimelig pris og vi lister her de vigtigste funktioner og specifikationer for Nexus 6P.

Skærmen er 5,7 tommer med 2K-opløsning  – det vil sige den bliver uhyggelig skarp.

Den får 4G med teoretiske 300 Mbit/s, hvilket vil gøre den lynhurtig på nettet.

Kameraet er på 12 megapixel og kommer med laser autofokus, der skulle sikre hurtigere fokusering og dermed bedre billeder, specielt i mørke.

nexus 6p pris

Batteriet er på 3.450 mAh.

Nexus 6P måler 159,3 x 77,8 x 7,3 millimeter og vejer 178 gram og er skåret ud i et stykke metal.

Af øvrige funktioner kan nævnes fingeraftryksscanner på bagsiden af Nexus 6P, at den kører med Android 6.0, har stereohøjtalere på fronten og endelig er der også Bluetooth 4.2, NFC og USB Type-C i Nexus 6P.

Se også: Så meget tale og data får du for 99 kroner – og det er meget du får!