bedste batteritid i en mobil huawei mate 10 pro

Mobiltelefoner med bedst batteritid – guide og priser

Mobiltelefonen med den bedste batteritid står Huawei Mate 10 Pro for takket være et meget kraftigt batteri på 4.000 mAh, lynhurtig opladning og en brugerflade, der er optimeret til at få mest muligt ud af batteriet. Guide med priser på mobiltelefoner med bedste batteritid.

En telefon kan være nok så smart og intelligent, men har den ikke mere strøm på batteriet, så er den ikke meget værd. En af de vigtigste ting på en mobil er derfor batteritiden og batteriet i det hele taget. For at en mobil skal kunne defineres som en mobil med god batteritid, skal man gerne kunne sætte flueben ved kraftigt batteri, lynopladning og batterioptimeret brugerflade. Der er prisforskelle på op mod 1.800 kroner.

Vi guider her til telefoner med bedste batteri og batteritid.

Mobiltelefoner med bedste batteri og batteritid 

#1 Huawei Mate 10 Pro

Den udmærker sig ved: Kraftigt batteri på 4.000 mAh. Lynopladning – fra 0-100 procent på 1 time og 34 minutter.Brugerflade der tilpasser batteriforbrug efter dine vaner og behov og telefonen er også udstyret med gode batteribesparende funktioner. Er man ved at løbe helt tør, man man slå ultraspare-funktion til, så man kun man det mest basale med telefonen.

Bedste pris:
Fra cirka 5.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement i 1 måned. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 Pro

 

#2 Samsung Galaxy S8

Den udmærker sig ved: Godt batteri på 3.500 mAh. Lynopladning – fra 0-100 procent på 1 time og 17 minutter. Flere muligheder for at optimere batteritiden i forhold til ens forbrug og har ultraspare-funktion, hvor man nærmest kun kan ringe og sms’e.

Bedste pris:
Fra cirka 4.550 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8

 

#3 OnePlus 5T

Den udmærker sig ved: Batteri på 3.300 mAh. Lynopladning – fra 0-100 procent på 1 time og 20 minutter. Flere muligheder for at optimere batteritiden i forhold til ens forbrug. Sparefunktion, hvor batterikrævende funktioner slås fra.

Bedste pris:
Fra cirka 3.800 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på OnePlus 5T

 

#4 Sony Xperia XZ1

Den udmærker sig ved: Batteri med dobbelt så lang levetid sammenlignet med andre telefoner. Lynopladning og mange gode batterisparefunktioner – også en ultraspare-funktion, der kan give 24 timers levetid med under 10 procent batteri.

Bedste pris:
Fra cirka 4.150 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder > Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ1

 

#5 Huawei Mate 9

Den udmærker sig ved: Batteri på 4.000 mAh. Lynopladning og mange gode batterisparefunktioner, også en ultraspare-funktion.

Bedste pris:
Fra cirka 3.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 9

Mobiltelefoner med godt batteri og lang batteritid – hvorfor er det vigtigt?

Telefoner i dag kan rigtig meget og mange kan bruge dem på et eller andet andet fra morgen til aften. Man læser nyheder, bruger GPS’en, tager billeder og optager video, sender mails, tilgår dokumenter i Dropbox, spiller og ser video på dem og meget mere. Kan man ikke bruge løs af alle telefonens funktioner i løbet af dagen uden at være bange for, at den løber tør for strøm – eller at den faktisk gør det – så er der ikke meget ved alle de funktioner og muligheder.

Derfor er det et godt udgangspunkt med et kraftfuldt batteri. Har telefonen ligeledes lynopladning, er det en fordel, da man så lige kan lade op 15-20 minutter, inden man skal på farten og så have strøm til det meste af en dag.

Telefoner med batteritid, november 2017

Rangeringen af telefoner med den bedste batteritid er fra den 28. november 2017. Rangeringen er er baseret på test på mobil.nu og prissammenligninger på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. De fem telefoner på listen er fra Huawei, Samsung, OnePlus og Sony.

Den dyreste telefon på listen koster 5.600 kroner, mens den billigste koster 3.800 kroner. Du kan altså spare 1.800 kroner alt efter, hvilken mobil du vælger.

Se også: Tilbud på mobilabonnementer

 

Min anbefaling

- Huawei Mate 10 Pro er den dyreste telefon på listen over telefoner med bedst batteritid, men den er også den bedste mobil i denne kategori. Et alternativ kunne sagtens være OnePlus 5T, der er ekstremt hurtig til at lade op samtidig med at den har et ganske kraftfuldt batteri på 3.300 mAh og har en lav pris. Sidste års Mate 9 med batteri på 4.000 mAh og lynhurtig opladning er også et rigtig godt billigt alternativ.

- Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Guide til mobiltelefoner med lang batteritid