Mobilt bredbånd til hjemmet med inkluderet streaming

Mobilt bredbånd og underholdning i ét abonnement? Se hvordan du kan få mobilt bredbånd med fri data og streamingtjenester til en lavere pris.

Mobilt bredbånd til hjemmet med inkluderet streaming

Der kan være flere fordele ved at samle mobilt bredbånd og streamingtjenester i samme abonnement. Her kan du læse om netop disse fordele og få overblik over de bedste abonnementer, hvor du får mobilt bredbånd med fri data og inkluderede streamingtjenester.

Mobilt bredbånd og streaming i ét

Mobilt bredbånd bliver en mere og mere populær måde at få internet i hjemmet på. De største fordele ved mobilt bredbånd er, at det ofte er en billigere løsning, det er let at komme i gang med og det er mobilt. Det vil sige, at man let kan tage det med sig på ferie, i sommerhus eller andre steder.

For mange danskere er mobilt bredbånd en god løsning, som tilbyder et tilfredsstillende hurtigt internet til streaming og andre tjenester. Bruger man samtidig streamingtjenester, kan der være fordele ved at samle disse i abonnementet til mobilt bredbånd.

Det er simplere at få overblik over betalingerne og man kan opnå en lavere pris. Det kan dog som udgangspunkt kun betale sig, hvis du rent faktisk bruger de streamingtjenester, der er inkluderet.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd med fri data og underholdning

Telmore

Hos Telmore finder man to abonnemeter til mobilt bredbånd med fri data og streamingtjenester. Forskellen på de to er ganske simpel. Det ene er med 5G og det andet med 4G. De fleste familier kan klare sig med 4G, men har i brug for ekstra hurtigt trådløst bredbånd, 5G nok det bedste valg. Her er et overblik over de to abonnementer fra Telmore:

 •  Abonnement: Fri data med 4G (1.000 GB) og Huawei B525 lånerouter
  Medfølgende tjenester: Disney+, Netflix og HBO Max
  Pris per måned: 529 kroner
 • Abonnement: Fri data med 5G (1.000 GB) og Huawei H-122 lånerouter
  Medfølgende tjenester: Disney+, Netflix og HBO Max
  Pris per måned: 649 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telmore

3

Hos 3 kan man også vælge mellem 4G og 5G mobilt bredbånd. Der er ikke tjenester med i abonnementet, men de tilføjes hos 3, hvor man får dem til en billigere pris. Her kan man vælge Discovery+ og TV2 Play. Herunder et overblik over abonnementerne.

 • Abonnement: Fri data med 4G (1.000 GB) og Huawei B525 lånerouter
  Medfølgende tjenester: Tilvalg
  Pris per måned: 230 kroner
 • Abonnement: Fri data med 5G (1.000 GB) og Huawei H-122 (router koster 2.000 kroner)
  Medfølgende tjenester: Tilvalg
  Pris per måned: 350 kroner

Se aktuelle tilbud hos 3

Telia

Samme koncept finder vi hos Telia, hvor man kan få 4G mobilt bredbånd med fri data, hvortil man kan tilføje streamingtjenester. Det er tjenester som TV2 Play, Netflix, Discovery+ og Telia TV.

 • Abonnement: Fri data med 4G (1.000 GB) og Zyxel LTE3316-M604 til 1 kr.
  Medfølgende tjenester: Tilvalg
  Pris per måned: 260 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telia