Mobilt bredbånd til det lille forbrug – her er de bedste køb

Mobilt bredbånd til campingvogn, bil, varmepumpe, sommerhus eller bare et lille forbrug? Vi har samlet de bedste billigste abonnementer til mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd til det lille forbrug – her er de bedste køb

Vil du gerne have internet i campingvognen, bilen, varmepumpen, sommerhuset, kolonihaven eller et helt andet sted? Vi har samlet de bedste af de billigste abonnementer til mobilt bredbånd til det lille forbrug.

Mobilt bredbånd netop dit behov

Mobilt bredbånd er smart på mange måder, heri muligheden for at købe en abonnement der passer til ens forbrug og derved spare en masse penge på bredbånd. Man kan vælge mobilt bredbånd med fri data til hjemmet, mobilt bredbånd til det helt lille forbrug eller det midtimellem.

Få hjælp til hvor meget mobildata du har brug for til mobilt bredbånd.

I denne guide kigger vi nærmere på mobilt bredbånd med en lille mængde mobildata til det helt lille forbrug. Denne type af mobilt bredbånd er oplagt til brug i sommerhus, kolonihave, campingvogn, bil eller til forbundne smart produkter, såsom varmepumper eller alarmsystemer. Det kan også bare være til dig, der har et meget lille forbrug af internet og bredbånd og gerne vil spare nogle penge.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd til det lille forbrug

#1 Oister

Abonnement: 6 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 49 kroner
Se aktuelle abonnement

#2 Greentel

Abonnement: 10 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 79 kroner
Se aktuelle abonnement

#3 Oister 

Abonnement: 30 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 89 kroner
Se aktuelle abonnement

#4 Telenor

Abonnement: 50 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 149 kroner
Se aktuelle abonnement

#5 CBB

Abonnement: 100 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 159 kroner
Se aktuelle abonnement

Husk at tjekke dækningen

Herover finder du de bedste og billigste abonnementer til mobilt bredbånd med et lille forbrug. Som du måske har lagt mærke til, er ovenstående abonnementer fordelt på forskellige telenetværk – og det er der en god grund til. Vigtigt med mobilt bredbånd er nemlig, at man vælger et netværk med god dækning hvor det skal bruges. Du kan altid tjekke dækningen på teleselskabernes dækningskort.

Se også: Guides til mobilt bredbånd

Efterfølgende om emnet

Temaet er stadig aktuelt. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 17/1/2022 blev sagen bragt videre med artiklen Teleselskabet 3 klar med 5G-mobilt bredbånd – se pris – Historien kan læses her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Bredbånd finder du her. .