mobilt bredbånd 3 pris

Mobilt bredbånd hos Telenor – sammenlign mobile bredbåndspakker og priser

Telenor tilbyder mobilt bredbånd med tre forskellige pakker, der vil passe til de flestes forbrug – og der er stor rabatter med familierabat. Sammenlign priser på mobilt bredbånd hos Telenor.

Keep it simple, stupid. Det har været kernen i Telenors forretning de seneste år, hvor man er gået fra at have utrolig mange produkter og ydelser til at skære ind til benet og levere skarpe og relevante produkter. Det er også tilfældet med selskabets mobile bredbånd, hvor de tilbyder tre pakker og det til gode priser – særligt hvis man opfylder kravene til at få familierabat.

Se også: Priser på bredbånd

 

Priser på mobilt bredbånd hos Telenor

Telenor tilbyder tre abonnementer og pakker, når det drejer sig om mobilt bredbånd. Et lille med 8 GB, en mellem løsning med 40 GB og så den store med 300 GB.  Se priser og mængden af data, man kan få hver måned , hvis man abonnerer på Telenors mobil bredbånd.

8 GB data / md – Pris: 109 kroner
40 GB data /md – Pris: 179 kroner
300 GB data / md – Pris: 349 kroner

Telenors tre abonnementer har hver en klar målgruppe. Abonnementet med 8 GB er rettet til den, der skal være online på farten til forretning eller som har behov for lidt data i sommerhuset. Den med 40 GB er til dem, der streamer musik dagligt og også ser et par afsnit eller 3 om ugen af en tv-serie på en streaming-tjeneste. 300 GB er til familien, der streamer løs på daglig basis af musik og video.

Se også: Sammenlign mobile bredbåndspriser hos Telenor

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos Telenor

Man kan opnå 50 kroners rabat om måneden på mobile bredbåndsabonnementer hos Telenor, hvis man i forvejen har mindst to Fri+ Familieabonnementer hos Telenor i familien. Man kan vælge enten bare at få et datasimkort til sin tablet, en USB 4G dongle, et mobilt wifi eller en router til det mobile bredbåndsabonnement, man vælger hos Telenor.

Derudover får du også kundeservice døgnet rundt og du kan købe ekstra data, hvis du bruger den mængde data, du har med dit abonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telenor

 

Hastigheder på mobilt bredbånd hos Telenor

Abonnerer man på et af Telenors pakker til mobilt bredbånd, kan surfe med hastigheder mellem 17-71 Mbit/s til download og og få uploadhastigheder på 5-43 Mbit/s.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd