Mobilt bredbånd på Telenors netværk – her er de bedste abonnementer

Telenor selv, CBB Mobil, GreenSpeak og OK Mobil bruger alle Telenors mobilnet. Se hvilke abonnementer med mobilt bredbånd på Telenors netværk der giver mest mobilt bredbånd for pengene.

Mobilt bredbånd på Telenors netværk – her er de bedste abonnementer

Hvilke abonnementer med mobilt bredbånd på Telenors netværk giver mest internet i hjemmet for pengene? Det kan du blive klogere på her, hvor vi guider dig til fem gode abonnementer med mobilt bredbånd på Telenors mobilnet.

Det er Telenor selv, deres lavprisselskab CBB Mobil, det velgørende teleselskab GreenSpeak og OK Mobil, som bruger Telenors netværk. De tre sidstnævnte sælger alle billige abonnementer. Læs med og find ud af, hvilket abonnementer hos de forskellige teleselskaber der giver mest mobilt bredbånd for pengene.

Telenors netværk er et af fire netværk i Danmark. Det er ifølge Teknologisk Institut vurderet til at være det næstbedste netværk i landet kun overgået af TDC NET. Også i Telepristjeks undersøgelse af danskernes oplevelse af teleselskabernes dækning klarer teleselskaberne på Telenors net sig fint.

Se også: Forbrug af data på mobilt bredbånd? Så meget skal du have

De fem bedste abonnementer med mobilt bredbånd på Telenors netværk

Herunder kan du se de fem bedste abonnementer med mobilt bredbånd på Telenors netværk.

#1 GreenSpeak, CBB Mobil og OK Mobil
5 GB data via 4G
4G-router kan tilkøbes hos CBB Mobil
0-1 krone i oprettelse og ingen binding
Pris: 59 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#2 GreenSpeak, CBB Mobil og OK Mobil
30 GB data via 4G
4G-router kan tilkøbes hos CBB Mobil
0-1 krone i oprettelse og ingen binding
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#3 Telenor
50 GB via 4G (heraf 20 GB i 47 lande)
4G-router kan tilkøbes for 599 kroner
Gratis oprettelse og ingen binding
Pris: 149 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telenor

#3 GreenSpeak, CBB Mobil og OK Mobil
100 GB data via 4G
4G-router kan tilkøbes hos CBB Mobil
0-1 krone i oprettelse og ingen binding
Pris: 159 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#4 CBB Mobil
Fri data (1.000 GB)
Gratis 4G-router medfølger
Gratis oprettelse og ingen binding
Pris: 229 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

De billigste abonnementer med mobilt bredbånd på Telenors net

Det kan være svært at vide, hvor meget data om måneden man har behov for, hvis man ikke i forvejen har undersøgt det. Hvis du ikke streamer timevis af film og serier, downloader store spil eller bare bruger internettet meget, kan du formentlig godt nøjes med et mindre abonnement. Spørgsmålet er så hvor lille.

Til dem der nærmest intet forbrug har, findes der abonnementer med kun 5 GB data, som GreenSpeak, CBB Mobil og OK Mobil alle sælger for 59 kroner per måned. Datamængden er dog så lille, at det også kan være bedre i stedet at lave internetdeling fra sin mobiltelefon de gange, man skal bruge internet på andre enheder.

Et andet abonnement til dem med et mindre forbrug er det med 30 GB data per måned. Her kan der godt være data nok til at surfe lidt ekstra på nettet og måske se lidt videoklip på sociale medier. Men hvis man begynder at streame film og downloade spil, rækker de 30 GB per måned ikke. Prisen for dette abonnement er hos GreenSpeak, CBB Mobil og OK Mobil 99 kroner per måned.

Telenor har et abonnement til 149 kroner, hvor du får 50 GB data. Det rækker til lidt streaming af film og serier, men ikke dagligt. Samtidig er der mulighed for af bruge 20 GB at datamængden i 47 forskellige lande. Det er der ingen af de andre teleselskaber, der tilbyder på Telenors net.

Det abonnement, som nok vil passe bedst til de fleste enkeltpersoners behov, er det med 100 GB data for 159 kroner. Det kan findes hos GreenSpeak, CBB Mobil og OK Mobil. Her vil der være data nok til at streame med jævne mellemrum – nærmere bestemt omkring 33 timers Netflix i høj kvalitet ved Full HD-opløsning. Man er dog stadig nødt til at holde lidt øje med dataforbruget.

Her får du mest mobilt bredbånd på Telenors netværk for pengene

Bor man flere i husstanden, eller har man bare et stort forbrug, rækker nogle af de hidtidige abonnementer dog ikke.

Her skal du vælge mobilt bredbånd på Telenors netværk med fri data. Dette finder du billigst hos CBB Mobil, som sælger det for 229 kroner. Samtidig adskiller dette abonnement sig også ved, at der medfølger en gratis 4G-router.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Det næste i sagen

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Lasse Olsen har bragt sagen videre. 23/8/2021 pustede redaktionen nyt liv til historien med fortællingen De bedste abonnementer med mobilt bredbånd på TDCs netværk – Det videre forløb i sagen finder du her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..