Mobilt bredbånd på 3s netværk – her er de bedste abonnementer

Hvilke abonnementer med mobilt bredbånd på teleselskabet 3s netværk giver mest internet i hjemmet for pengene? Se de bedste abonnementer her.

Mobilt bredbånd på 3s netværk – her er de bedste abonnementer

Mobilt bredbånd bliver mere og mere populært i Danmark – særligt i steder, hvor det er svært at få en god internetforbindelse via kabel-tv, telefonstik eller fiber. I Danmark er det muligt at få mobilt bredbånd gennem TDC NET, Telenor, Telia og 3s netværk. Find ud af, hvor du finder de abonnementer med mobilt bredbånd på teleselskabet 3s netværk.

Teleselskabet 3 er sammen med sit eget lavprisselskab de eneste udbydere på 3s netværk, som i november blev frasolgt til den spanske netværksgigant Cellnex. Teknisk set er det derfor ikke længere 3s netværk, da de nu kun lejer sig ind på det. For slutforbrugeren betyder ejerskabet af netværket dog ikke meget. Lad os derfor straks kigge nærmere på, hvad man får på 3s netværk.

Man får nemlig rigtig gode priser og rigtigt meget data. Til gengæld må man gå på kompromis med dækning og hastighed, da 3s netværk bliver overgået af konkurrenternes ifølge Teknologisk Institut undersøgelse af, hvor god en samlet netværksoplevelse de danske mobilnet giver. I Telepristjeks undersøgelse af de forskellige udbyderes dækning tegner der sig også et billede af, at danskerne ikke er nær så tilfredse med 3 og OiSTERs dækning som konkurrenternes.

I analyseinstituttet Tutelas seneste undersøgelse af de danske mobilnet fra august 2021 klarer netværket sig dog ofte bedre end Telia og Telenors. I sidste ende kommer det meget an på lokale forhold – om der står hindringer i vejen mellem dit hjem og de nærmeste antenner.

Se også: Mest mobilt bredbånd for pengene i 2021

De fem bedste abonnementer med mobilt bredbånd på 3s netværk

Herunder kan du se de fem bedste abonnementer med mobilt bredbånd på 3s netværk.

#1 OISTER
60 GB data via 4G
Gratis oprettelse og ingen binding
Pris: 119 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos OiSTER

#2 OISTER
150 GB data via 4G
Gratis oprettelse og ingen binding
Pris: 149 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos OiSTER

#3 3 Mobil
200 GB data via 4G (heraf 25 GB i 72 lande – 200 GB i EU resten af året)
Gratis oprettelse og ingen binding
Pris: 200 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos 3

#4 OISTER
2.000 GB data via 4G
Gratis 4G-router inkluderet
Gratis oprettelse og ingen binding
Pris: 229 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos OiSTER

#5 3 Mobil
1.000 GB data via 4G
Gratis 4G-router inkluderet
Gratis oprettelse og 6 måneders binding
Pris: 230 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos 3

Hvilket abonnement med mobilt bredbånd på 3s mobilnet er bedst?

Modsat de tre andre netværk i Danmark er der på 3s netværk ikke mange teleselskaber at vælge mellem. Det bør dog stadig være muligt at finde et godt abonnement med mobilt bredbånd på 3s netværk.

Hvis du ikke har det store forbrug, har OiSTER nogle utroligt billige abonnementer med begrænsede mængder data. For eksempel kan du få 60 GB data for 119 kroner per måned. Det bør række til at tjekke e-mails i ny og næ, være på sociale medier og se lidt videoklip på nettet – og måske streame serier og film en sjælden gang. Men en hel familie vil dog hurtigt løbe tør med kun 60 GB data.

OiSTER tilbyder også 150 GB data for 149 kroner per måned. Her bør der være nok data til en enkeltperson, der streamer film og serier af og til og surfer flittigt på nettet. Igen er 150 GB data dog ikke nok til en familie med børn. Det samme gælder for 3s abonnement med 200 GB data for 200 kroner per måned. Her er fordelen, at man har 25 GB data til rådighed i 72 lande, og resten af året er der hele 200 GB til rådighed i EU. Det er en perfekt løsning, hvis man har sommerhus i udlandet eller bare gerne vil bringe sin egen internetforbindelse med på rejsen.

Mobilt bredbånd er dog først ideelt for den krævende bruger eller den almindelige familie, når man vælger et abonnement med 1.000 eller 2.000 GB data. Hos OiSTER får man hele 2.000 GB for 229 kroner, mens 3 giver 1.000 GB for 230 kroner. Fælles for begge er, at der er inkluderet en gratis 4G-router med i disse to produkter. Den skal man selv købe i de fire førnævnte pakker. Hvis hastigheden i dit lokalområde tillader det, kan man med OiSTER og 3s store abonnementer få en rigtig god løsning med mobilt bredbånd.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Mere til nyheden

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 24/8/2021 fulgte redaktionen op med sagen om Mest mobilt bredbånd for pengene i 2021 – Følg den videre udvikling her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.