billig mobilbrug i udland

Over 50 procent af danskerne får stor mobilregning efter skiferien

Skiferie betyder sne, motion, Jägerte, hygge med venner og familie – og en ekstra mobilregning, når man kommer hjem fra skiferien i udlandet.

I hvert fald viser ny undersøgelse fra Wilke, at hele 56 procent af danskerne må grave lidt ekstra dybt i pengepungen for at kunne betale mobilregningen efter endt skiferie. Hvor stor den ekstra regning er på, oplyses dog ikke.

30 procent af de adspurgte i undersøgelsen svarer også, at de næsten ikke bruger mobilen i udlandet på grund af de høje udlandstakster. M

obilpriserne er faktisk faldet en del inden for EU de seneste år og til april falder mobilpriserne endnu mere. EU har lagt sig fast på, at roaming-priserne skal være helt fjernet til juni 2017.

Se også: Billig brug af mobilen i udlandet

Sådan får du ikke en høj mobilregning efter ferie i udlandet

Det er dog muligt ikke at få en ekstra mobilregning, selvom man bruger løs af sin mobil i udlandet. Således har teleselskabet 3 i en række af deres mobilabonnementer gratis roaming i 28 lande, så man kan bruge sin mobil i disse lande som var man hjemme i Danmark – både til tale, data og sms/mms. Se hvordan du kan få gratis roaming hos 3.

Telia tilbyder også mobilabonnementer med mulighed for gratis brug af mobilen i udlandet i 25 lande. Læs mere om, hvordan du får billig roaming i udlandet hos Telia.

TDC og Telenor har også i et vist omfang løsninger til billig roaming i udlandet. Se, hvordan du kan få billig roaming hos TDC og billig roaming hos Telenor.

Se også: Mobilabonnementer med billig brug i udlandet