Mobiloperatører med bedste kundeservice

God kundeservice er lige med god marketing for virksomheden og loyale kunder - se top 10 guide til mobiloperatører med bedste kundeservice.

Mobiloperatører med bedste kundeservice

Et godt netværk er naturligvis vigtigt for ens daglige brug af mobilen, men har ens mobiloperatør god kundeservice kan det være et lige så vigtigt parameter for andre og måske endda det afgørende parameter, der gør, at man er loyal over for mobiloperatøren. Guide til mobiloperatører med bedste kundeservice.

God kundeservice er den, hvor man ikke tænker over, at man lige er blevet hjulpet lynhurtigt med et problem. Løsningen faldt bare og det hurtigt. Senere på aftenen sidder man så og tænker over, at det var lige godt pokkers så god hjælp man fik. Næste weekend sammen med vennerne, nævner man det så og sådan spredes det gode ord.

God kundeservice er ganske enkelt uvurderlig marketing for teleselskaberne, der leder med lys og lygte efter en måde at gøre kunderne mere loyale.

 

Mobiloperatører med bedste kundeservice

På teleprisguide.dk kan du finde en oversigt til de danske mobiloperatører, der har den bedste kundeservice i følge cirka 2.700 danskere. Herunder kan du se guide til de 10 bedste danske mobiloperatører, når det gælder kundeservice.

#1 Greentel med score på 7,83/10
#2 Telmore med score på 7,82/10
#3 Call me med score på 7,74/10
#4 CBB Mobil med score på 7,29/10
#5 Fullrate med score på 7,01/10
#6 Telia med score på 6,49/10
#7 Oister med score på 6,28/10
#8 Telenor med score på 6,06/10
#9 3 med score på 6,02/10
#10 YouSee med score på 6,01/10

Du kan læse mere om kundetilfredshed blandt de danske mobiloperatører på teleprisguide.dk, hvor du samtidig kan finde kommentarer fra brugere, der forklarer nærmere om deres oplevelse med deres teleselskab.

 

Kontakt kundeservice hos din mobiloperatør

Ved at give din bedømmelse af oplevelsen med kundeservicen hos det teleselskab, du er kunde hos, så kan du hjælpe andre med at vælge lige netop det teleselskab, der er bedst til folks behov. Har du behov for at finde kontakt til kundeservice hos dit teleselskab, så kan du finde en samlet oversigt til de danske mobiloperatøres kundessupport – her finder du kontakt via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed

 

Bedste kundeservice hos de danske mobiloperatører, juni 2019

Guiden til mobiloperatører, hvor kunderne oplever den største kundetilfredshed, er fra juni 2019. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne Telmore, Greentel, Call me, Cbb Mobil, Fullrate, Telia, Telenor, Oister, 3 og YouSee.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber