De dyreste mobilabonnementer – det får du for pengene

De dyreste mobilabonnementer koster mange penge - men alt efter dit behov kan du alligevel ende med at spare penge i det lange løb. Vi ser her nærmere på, hvad man får for pengene med de dyreste mobilabonnementer.

De dyreste mobilabonnementer – det får du for pengene

399 kroner for et mobilabonnement?! Jo, det er da mange penge, men når man ser på, hvad man kan få for sådanne beløb, så er det faktisk slet ikke så tosset endda at lade den slags penge tikke ind på teleselskabernes bankkonti hver måned. Vi ser her nærmere på, hvad man egentlig får for pengene i de dyreste mobilabonnementer.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning

Mobilabonnementer i premium-klassen

De mobilabonnementer, der har et prisskilt udover det sædvanlige, kommer typisk med en masse indhold i form af tale og data samt underholdningstjenester og fordele.

Det kan ofte være besnærende at vælge et meget billigt mobilabonnement, men prøv at se på hvilke underholdningstjenester du betaler for at bruge hver måned – betaler du for eksempel 99 kroner for tv-serier, 99 kroner for musik eller 129 kroner for lydbøger og andet, så vil du formentlig kunne spare penge på at bruge lidt ekstra på et mobilabonnement, der dækker dit underholdningsforbrug.

Herunder ser vi nærmere på fem af de dyreste mobilabonnementer, men som giver fuld valuta og i enkelt tilfælde lidt til for pengene.

 

Telia

 • Fri tale, 100 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 399 kroner /md.
 • Telia benytter eget netværk og er baseret på 4G.

 

Kommentar: Abonnementet er Danmarks dyreste, men indeholder også 100 GB data om måneden. Derudover er dette mobilabonnement inklusiv 12 måneders gratis brug af Spotify samt tre andre valgfrie tjenester: HBO, Storytel, Roam Like Home, Zetland, Flipp eller Telia TV, der også følger gratis med i 12 måneder.

Spotify koster normalt 99 kroner om måneden og tjenester som HBO koster 89 kroner, Storytel 129, Zetland og Flipp koster begge normalt 99 kroner om måneden. Så betaler du i forvejen for streaming af musik, tv-serier,lydbøger og magasiner, så kan du spare 418 kroner kroner om måneden på den type tjenester med dette tilbud.

Så får du reelt fri tale og 100 GB data til mobilen for o kroner om måneden.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telias mobilabonnementer

 

 

Youseee

 • Fri tale, 25/50 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 299 kroner /md.
 • Yousee benytter TDC’s netværk og er baseret på 4G.

 

Kommentar: Mobilabonnementet inkluderer gratis musiktjeneste, Yousee Musik, til mobilen. En musiktjeneste til mobilen koster typisk 99 kroner om måneden. Derudover får man 2 GB data og fri tale, sms og mms til brug i 36 lande i Europa om måneden.

Endelig får man også 3 simkort til brug i tablets. Er I flere i husstanden, så kan de næste op til fire i alt tegne lignende mobilabonnement til 119 kroner per mobilabonnement. Er du i forvejen bredbåndskunde hos Yousee, får du dobbelt op på datamængden, så du får 50 GB til brug på mobilen om måneden.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Yousees mobilabonnementer

 

3

 • Fri tale, 40 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 270 kroner /md.
 • 3 benytter eget netværk og er baseret på 4G

Kommentar: 3’s dyreste mobilabonnement inkluderer ud over fri tale, sms og mms også 40 GB data hver månede. Derudover får man ekstra simkort til brug i for eksempel tablets samt 3LikeHome med fri tale, sms og mms og 10 GB data til brug i 40 lande rundt om i verden.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle 3’s mobilabonnementer

 

 

Telmore

 • 15 timers, 25 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 249 kroner /md.
 • Telmore benytter TDC′s netværk og er baseret på 4G

Kommentar: Telmore Play inkluderer i alt 7 tjenester, herunder HBO Nordic (normalpris 89 kroner /md), TV2 Play (normalpris 59 /md kroner), C more (normalpris 99 kroner /md) og Minbio (normalpris 45 kroner /md) inden for tv-serier og film, Telmore Musik med millioner af sange (normalpris for streaming af musik til mobiler 99 kroner /md) og Mofibo (129 kroner /md) med både bøger og lydbøger samt Flipp (normalpris 99 kroner / md) med Egmont-magasiner.

Telmore Play er optimal for familier, der vil kunne udnytte og få glæde af stort set alle de inkluderede tjenester. Al efter dit forbrug af underholdning, så kan du spare over 600 kroner om måneden på tjenester med Telmore Play.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telmores mobilabonnementer

 

Telenor

 • Fri tale, 40 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 249 kroner /md.
 • Telenor benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Kommentar til underholdning: Mobilabonnementet inkluderer tre måneder gratis brug af Viaplay med film og tv-serier (normalpris 89 kroner om måneden) samt roaming i 36 lande (fri tale, sms, mms og 10 GB data).

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telenor mobilabonnementer

 

Dyrt mobilabonnement du skal undgå

DLG Tele har et dyrt mobilabonnement til 299 kroner – det giver fri tale, sms og mms samt 20 GB data. Det er en vildt høj pris for det indhold og du bør ikke købe dette mobilabonnement.

Sagen fortsætter

Interessen for tematikken fortsatte. Steen Jørgensen kunne ikke lade sagen ligge. 23/9/2016 gik vi videre med artiklen om Guide: Masser af data i mobilabonnementer – Følg den videre histore her. De sidste nyheder om temaet finder du her.