mobilabonnement til under 50 kroner

Mobilabonnementer til max 50 kroner – vi guider til de (kreative) muligheder der er

Samlet set er mobilabonnementer blevet dyrere det sidste års tid, men man får så typisk også mere indhold i mobilpakkerne, når det gælder tale og data. Men det er faktisk muligt at få et mobilabonnement til max 50 kroner – er du villig til at se på det lidt større regnestykke, så er der i hvert fald flere muligheder.

Greentel er det eneste mobilselskab, der har et helt rent mobilabonnement til under 50 kroner – for 48 kroner får man 1 times tale og 1 GB data.

Se også: Priser på mobilabonnementer

Flere muligheder når man er lidt kreativ

Ser vi på et lidt større regnestykke, så er der dog flere muligheder for at finde et mobilabonnement til max 50 kroner. Men det kræver dog, at du kan acceptere den præmis for regnestykket, at man trækker udgiften til en tjeneste fra prisen for mobilabonnementet.

Der er som bekendt mange muligheder for at finde et mobilabonnement med for eksempel en gratis musiktjeneste eller filmtjeneste inkluderet – en tjeneste man normalt skal betale 99 kroner for.

Trækker vi de 99 kroner fra, som man alligevel skulle have brugt på sådan en tjeneste, så er der pludselig flere muligheder for at finde et mobilabonnement med faktisk meget data og mange timer til tale til max 50 kroner.

Se også: Bedste priser på mobiltelefoner

 

Mobilabonnement til max 50 kroner

Herunder guider vi til de muligheder, der er for at få et mobilabonnement til max 50 kroner – men kun et mobilabonnement er altså uden lidt kreative regnestykker.

 

Greentel

 • 1 times tale, 1 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 48 kroner /md.
 • Greentel benytter Telia/Telenors netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Greentels mobilabonnementer

 

CBB

 • 15 timers tale, 15 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 139 kroner /md.
 • CBB benytter Telenors netværk og er baseret på 4G.

Kommentar: Inkluderer gratis brug af musiktjenesten Tidal til normalpris på 99 kroner/md. Trækker man denne pris fra prisen for mobilabonnementet, får du 15 timers tale og 15 GB data for 40 kroner.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle CBBs mobilabonnementer

 

Telmore

 • 10 timers, 20 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 149 kroner /md.
 • Telmore benytter TDC′s netværk og er baseret på 4G

Kommentar: Mobilabonnementet inkluderer Telmore Musik, en musiktjeneste til mobiltelefoner koster normalt 99 kroner /md. Trækker man denne pris fra prisen for mobilabonnementet, får du 10 timers tale og 20 GB data for 50 kroner.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telmores mobilabonnementer

Yousee

 • Fri tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 149 kroner /md.
 • Yousee benytter TDC’s netværk og er baseret på 4G.

Kommentar: Inkluderer gratis brug af musiktjenesten Yousee Musik. En tjeneste til streaming af musik på mobilen koster normalt 99 kroner. Trækker man denne pris fra prisen for mobilabonnementet, får fri tale og 5 GB data for 50 kroner.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Yousees mobilabonnementer

 

 

Telmore

 • 15 timers, 25 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 249 kroner /md.
 • Telmore benytter TDC′s netværk og er baseret på 4G

 

Kommentar: Telmore Play inkluderer i alt 7 tjenester: HBO Nordic, TV2 Play On demand, Min Bio og C more (alle fire til tv-serier og film), Telmore Musik, Mofibo og Flipp. Disse syv tjenester koster normalt samlet 583 kroner.

Trækker man denne pris fra prisen for mobilabonnementet, får du 15 timers tale og 25 GB data for – 334 kroner. Selvom du kun bruger 3 af tjenesterne, får du stadig 15 timer tale og 25 GB data for et pænt stykke under 50 kroner.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telmores mobilabonnementer

 

 

Telia

 • Fri tale, 100 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 399 kroner /md.
 • Telia benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Kommentar: Inkluderer musiktjenesten Spotify i 12 måneder + tre andre valgfrie tjenester i 12 måneder: Roam Like Home, Storytel, Telia TV, Flipp, Zetland eller HBO. Spotify koster 99 kroner/md, Storytel 129 kroner/md, Telia TV 99 kroner/md, Zetland 99 kroner/md, Flipp 99 kroner/md, Roam Like Home 99 kroner/md og HBO 79 kroner/md.

Trækker man den samlede pris for Spotify, HBO, Storytel og Flipp på fra de 399 kroner, får du fri tale og 100 GB data om måneden for -7 kroner. Også et godt stykke under 50 kroner.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telias mobilabonnementer

 

Se også: Sammenlign priser på mobilpakker