mobilabonnement med tv-serier, video og film streaming

Mobilabonnementer med tv-serier – sammenlign priser og bedste tilbud

Mobilabonnementer med tv-serier inkluderet kan bruges af hele familien på mobil, tablet og computer og kan spare dig for gode beløb hver måned – guide og priser på mobilabonnementer med tv-serier inkluderet.

Mobilabonnementer med tv-serier inkluderet er en god og billigere måde at give hele familien adgang til tv-serier på mobilen, tabletten og fjernsynet. Et mobilabonnement med for eksempel HBO, Viaplay eller Cmore inkluderet koster mere end et helt almindeligt abonnement kun med tale og data, men da prisen typisk er 99 kroner for en streaming-tjeneste med tv-serier, vil den ekstra betaling for mobilabonnement betyde en større samlet rabat, når du samtidig ikke behøver betale for selve streaming-tjenesten.

Vi har undersøgt markedet for mobilabonnementer med tv-serier inkluderet.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med tv-serier

 

De bedste mobilabonnementer med tv-serier – sammenlign priser

 

#1 Telmore Play

15 timers taletid + 30 GB data + HBO Nordic og TV2 Play
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Netværk: TDC

Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Telia

Fri tale + 15 GB data + HBO Nordic
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data + HBO Nordic (man kan også vælge blandt andre tjenester som Flipp, Zetland, Telia TV, ekstra data til EU og Spotify (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Netværk: Telia

Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

 #3 Telenor

Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data + Viaplay i 12 måneder (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Netværk: Telenor
Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Telmore Play

15 timers taletid + 30 GB data + HBO Nordic, TV2 Play, Cmore og Min Bio
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic, Cmore, Mini Bio og TV2 Play samt Flipp, BookMate og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Netværk: TDC

Pris: 259 kroner om måneden > Se tilbud

 

YouSee

YouSee tilbyder fordele til kunder, der abonnerer på mindst to ud af de tre tjenester, selskabet tilbyder: Mobiltelefoni, bredbånd og tv. Abonnerer man på to af de tjenester, kan man vælge mellem disse fordele: C More, Nick Jr. Play og YouSee Premiere på serier og tv-fronten. Derudover kan man også vælge mellem Pling Lite, YouSee Musik, Bookmate, Sikkerhedspakke, Dobbelt op på mobildata og BT.

Se mere om det her.

 

Mobilabonnementer med tv-serier

Der findes faktisk mange gode streaming-tjenester med tv-serier i dag, men udvalget er begrænset, når man vil finde et mobilabonnement med tv-serier inkluderet. HBO og Cmore er den foretrukne samarbejdspartner for teleselskaberne, mens ViaPlay er tilgængelig kun hos Telenor.

Den helt store streaming-tjeneste Netflix mangler desværre i dag hos teleselskaberne. Teleselskabet 3 havde en kort periode for et par år siden et samarbejde med Netflix, men siden da, da det ikke været muligt at få et mobilabonnement med Netflix inkluderet.

Se også: De bedste mobiltelefoner til til video

 

Mobilabonnementer med tv-serier, december 2017

Guiden med prissammenligninger af de bedste mobilabonnementer med tv-serier er foretaget i december 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de tilbud finder vi mobilabonnementer fra  Telmore, Telenor og Telia.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 199 kroner, mens det dyreste koster 259 kroner, så man kan spare 60 kroner om måneden ved at vælge det billigste.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer med tv-serier