telmore logo

Mobilabonnementer med roaming hos Telmore + priser på opkald, sms og data i udlandet

Telmore har reduceret antallet af DK-abonnementer og der er flere mobilabonnementer at vælge mellem, hvis du er ude efter muligheden for at kunne roame løs uden at skulle tænke på ekstra omkostninger – i hvert fald i EU. Guide til Telmores mobilabonnementer med fri roaming til brug i udlandet + øvrige priser på tale, sms, mms og data i udlandet.

Telmore tilbyder ikke super billige mobilabonnementer med roaming inkluderet, men til gengæld får man masser af tale og data i de abonnementer, der har fri roaming. Telmore har roaming-løsning i EU – i øvrig udland betaler man for tale, sms, mms og data.

Vi guider herunder til priser på mobilabonnementer med roaming inkluderet hos Telmore og du kan også se priser på tale, sms, mms og data, når du er i lande, der ikke er dækket af roaming.

Se også: Billig mobilabonnementer med fri roaming

 

Brug mobilen i udlandet – fri roaming hos Telmore

20 timers tale + 30 GB data
Indeholder 20 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data – tale, sms, mms og 6 GB data kan bruges i EU
Pris: 149 kroner om måneden.

Fri tale + 15 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 15 GB data – tale, sms, mms og 6 GB data kan bruges i EU
Pris: 159 kroner om måneden.

Telmore Play
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 30 GB data – tale, sms, mms og 10 GB data kan bruges i EU
Pris: Fra 169 kroner om måneden.

Sammenlign mobilabonnementer med roaming hos Telmore her.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med roaming

 

Priser på ekstra tale og data

Som kunde hos Telmore og med et mobilabonnement med fri roaming til brug i EU, kan du bruge den taletid, sms/mms’er og data, der er inkluderet til roaming. Bruger du al den tale eller data, der er inkluderet til fri roaming inden månedens udgang, koster det ekstra.

Prisen per ekstra MB data er 5,5 øre og tale koster 53 øre i minuttet. Telmores abonnementer med roaming er med fri sms/mms, så her behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør.

Se også: Find billigste mobilabonnement hos Telmore

 

Priser på tale, sms, mms og data uden for EU

Opholder du dig i et land, der ikke er omfattet af fri roaming, så skal du betale roaming-afgift for både tale, sms, mms og data.

Tale koster op mod 17 kroner i minuttet, data op mod 115 kroner per MB. Sms’er koster op mod 4 kroner stykket og MMS’er op mod 7 kroner stykket.

 

Fri roaming hos de danske teleselskaber

Vi ser for tiden nærmere på de roaming-muligheder, som de enkelte teleselskaber i Danmark tilbyder. Vi har lavet guide til roaming-mulighederne hos CBB, 3, YouSee, Telia, Telenor, Call me og nu også Telmore.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos Telmore