mobildata

Mobilabonnementer med fri data – spar kroner

Med et mobilabonnement med fri data behøver du ikke spekulere over, om du løber tør for data på mobilen og du kan snildt bruge mobilen som wifi hotspot for andre opkoblede enheder. Guide til mobilabonnementer med fri data.

Oister var blandt de første teleselskaber til at introducere fri data i et mobilabonnement – der er godt nok tale om maksimalt 1.000 GB om måneden, men det er praktisk talt umuligt at streame så meget, at man har et forbrug på 1.000 GB data om måneden. For nogle uger siden valgte Oister at reducere mængden af data i deres største dataabonnement til 500 GB data om måneden. Selvom det stadig er meget, så ville det ikke være umuligt at løbe tør for data sidst på måneden.

Nu er de tilbage på 1.000 GB data og kan dermed igen matche de andre abonnementer, der tilbyder fri data, på datadelen. Prisen holder de fast i. Herunder kan du se, hvilke teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med fri data og hvor store prisforskelle der er på de billigste og dyreste løsninger.

Se også: Mobilabonnementer med fri data

 

Mobilabonnementer med fri data

#1 Oister
Indeholder fri data inkl. 8 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Telenor
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 300 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 YouSee
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 48 lande, fri tale og sms/mms + 2 timers tale fra Danmark til 54 lande + YouSee Musik
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Køb af ekstra sim-kort?

Der er desværre ingen af de fire selskaber,der tilbyder køb af ekstra data-simkort til deres mobilabonnementer med fri data. Normalt er det sådan, at man kan tilkøbe et ekstra sim-kort, som så kan sættes i en 4G-router eller anden enhed, så man kan få endnu mere ud af sit abonnement, men det er altså ikke muligt, når der er fri data involveret.

Man kan dog godt sætte det sim-kort, som man modtager, i for eksempel en 4G-router, hvis man ønsker det, men så kan man selvfølgelig ikke bruge det som sim-kort i mobilen samtidig.

 

Mobilabonnementer med fri data, september 2019

Guiden til mobilabonnementer med fri data er fra september 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi tilbud fra Oister, Telenor, Telia og YouSee. Det er kun de fire teleselskaber, der lige nu tilbyder mobilabonnementer med fri data.

Den højeste pris på et mobilabonnement med fri data lyder på 399 kroner, mens den billigste løsning har en pris på 149 kroner. Det giver en prisforskel på 3.000 kroner om året. Oister har den laveste pris mobilabonnement med fri data, mens YouSee har den højeste pris. YouSees tilbud inkluderet dog også YouSee Musik, der er en musiktjeneste – man betaler normalt 99 kroner om måneden for en musiktjeneste og de inkluderer også mulighed i et vist omfang for at ringe gratis fra Danmark til udenlandske numre.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer

Skriv et svar