mobilabonnement med meget data til bedste pris

Mobilabonnementer med fri data – spar over 3.000 kroner om året

Har man behov for et mobilabonnement med fri data? Det kan sagtens være tilfældet, hvis du bruger mobilen som primært hotspot til dine andre enheder i hjemmet. Guide til mobilabonnementer med fri data.

Personligt har jeg ikke en traditionel bredbåndsforbindelse i mit hjem. Jeg har mobilabonnement med ubegrænset data og bruger mobilen som primære hotspot og wifi opkobling til vores enheder i hjemmet, der skal være på nettet: Tablets, fjernsyn og computere.

Det er dog de færreste teleselskaber, der har mobilabonnement med fri data – vi guider til de tre løsninger, der er lige nu til mobilabonnementer med fri data og der er store besparelser – over 3.000 kroner om året.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

 

Mobilabonnementer med fri data

#1 Oister
Indeholder fri data (dog max 1.000 GB /md) inkl. 5 GB data i EU, fri tale og sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 129 kroner om måneden. Se tilbud

#2 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB data i EU, fri tale og sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

#3 YouSee
Indeholder fri data inkl. 15 GB data i EU + 1 GB data i 8 lande uden for EU, fri tale og sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se tilbud

 

Er fri data ægte fri data?

Fri data er så tæt på ægte fri data, som man kan komme. Der er dog begrænsning på på 1.000 GB om måneden, en såkaldt fair use grænse. Du skal dog have en enormt forbrug, hvis du skal op og runde 1.000 GB.  Så skal du streame video flere timer om dagen hver dag hele måneden.

Har man så behov for et abonnement med fri data? Det kommer lidt an på, om du i forvejen har bredbånd i hjemmet – har du det, er det nok for overdrevet at have ubegrænset data. Bruger du mobilen som primære internetadgang til dine andre enheder i hjemmet, så har du garanteret behov for det. Så rækker selv 100 GB data om måneden formentlig ikke.

Se også: Find mobilabonnement med fri data

 

Mobilabonnementer med fri data, juli 2018

Guiden med prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data er fra juli 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Oister, Telia og YouSee.

Det dyreste abonnement koster 399 kroner om måneden, mens det billigste koster 129 kroner om måneden – man kan altså opnå en besparelse på 270 kroner om måneden.

Se også: Prissammenligninger på abonnementer med fri data