mobilabonnement med e-bøger

Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

Mobilabonnementer med bøger og lydbøger inkluderet kan give store besparelser, hvis du er en rigtig læsehest og gerne læser bøger på mobilen eller tabletten. Guide og priser på mobilabonnementer med bøger og lydbøger inkluderet.

En bog kan hurtig koster 2-300 kroner, så  læser du et par stykker om måneden, så kan det være, at du skulle overveje at abonnere på et mobilabonnement med bøger og lydbøger inkluderet – det vil sige med en streaming-tjeneste til bøger og lydbøger. Det kan ikke kun spare dig for mange hundrede kroner om året, men giver dig også mulighed for at tage tusindvis af bøger med på farten.

Udvalget af teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med bøger inkluderet, svinder desværre ind.  Herunder kan du se vores guide og gennemgang af de bedste mobilabonnementer med bøger og lydbøger inkluderet i pakken.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med bøger og lydbøger

 

Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

#1 Telmore

Fri tale + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til BookMate samt Flipp og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Netværk: TDC

  • Det er muligt at få BookMate som Telmore kunde med dette abonnement samt med Telmore Play Premium til 259 kroner /md.

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

 

#2 YouSee

Fri tale + 5 GB data (kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data + fri adgang til BookMate samt mulighed for at vælge blandt andet YouSee Musik, Cmore og YouSee Premiere (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 5 GB data)
Netværk: TDC

  • Det er muligt at få BookMate som YouSee kunde med alle selskabets mobilabonnementer, så længe man også abonnerer på enten bredbånd eller tv hos YouSee.

Pris: Fra 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee.

 

BokkMate med bøger og lydbøger

Valgmulighederne, når det gælder mobilabonnementer med bøger inkluderet, svinder ind. I dag er det kun Telmore, der rigtig tilbyder det – YouSee gør det også, men kun hvis man også er bredbånd- eller tv-kunde hos YouSee samtidig. Både Telmore og YouSee tilbyder bogstreaming-tjenesten BookMate. BookMate indeholder både almindelige bøger og lydbøger.

Tidligere var det ikke så god en oplevelse at læse bøger på mobilen, men idag, hvor standardstørrelsen på skærme på mobiltelefoner nærmer sig de 6 tommer og hvor fuld HD-opløsning også er normalen, så får man en fin læseoplevelse på en mobiltelefon. Ellers kan man også med fordel benytte sig af en 7-8 tommer tablet, der har en god størrelse i forhold til at læse bøger.

Uanset, om du vælger at benytte en mobil eller tablet, så vil begge enheder give en fin oplevelse til lydbøger.

Se også: Priser på e-bogslæser

 

Mobilabonnementer med bøger og lydbøger, november 2018

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer med bøger og lydbøger er fra november 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi Telmore og YouSee.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 149 kroner, mens det dyreste koster 199 kroner, så man kan spare 50 kroner om måneden ved at vælge det billigste. .

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer med bøger og lydbøger