Mobilabonnementer med billigste ubegrænset tale

Snakker du også som et vandfald i din mobiltelefon? Her er mobilabonnementer med billigste ubegrænset tale, også kaldet fri tale.

Mobilabonnementer med billigste ubegrænset tale

Er det dyrt at få fri tale i en mobiltelefon? Nej, ikke længere. Stor konkurrence på netop fri tale blandt teleselskaberne i år, har betydet at man nu kan få det utroligt billigt. Vi har her fundet frem til de billigste mobilabonnementer med ubegrænset tale.

Snakker man meget i mobiltelefon, så kan det altså være en stor fordel med fri tale. Det giver for mange en frihed, at man ikke behøver tænke over, om man på en måned når at tale for meget. Og med de priser man lige nu finder på ubegrænset tale i mobil, så giver det næsten ikke mening ikke at vælge det. Man finder dog også billige mobilabonnementer, som tilbyder en lille mængde taletid, men derimod har fokus på data. Her er det op til forbrugeren at vurdere, om der i mobilabonnementet skal være masser af taletid, masser af mobildata eller måske begge dele. Og her kan vi selvfølgelig afsløre, at skal man have begge dele, så er prisen også den højeste af de tre muligheder. I denne guide kigger vi nærmere på mobilabonnementer med fri tale. Er du mere til fri data, skal du kigge her.

Se også: De billigste mobilabonnementer

Billigste abonnement med ubegrænset tale

#1 Alka Mobil

Abonnement: Fri tale og 7 GB data
Netværk: TT-Net
Pris per måned: 59 kroner
Se abonnementer fra Alka Mobil 

#2 Oister

Abonnement: Fri tale og 40 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 89 kroner
Se aktuelle abonnement hos Oister 

#3 CBB

Abonnement: Fri tale og 20 GB data
Netværk: TT-net
Pris per måned: 89 kroner
Se aktuelle abonnement hos CBB

#4 eesy

Abonnement: Fri tale og 40 GB data
Netværk: TDC
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle abonnement hos eesy

#5 Greentel

Abonnement: Fri tale og 40 GB data
Netværk: TT-net
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle abonnement hos Greentel

Har du brug for ubegrænset tale?

Er et mobilabonnement med fri tale overkill? Det kommer selvfølgelig meget an på, hvor meget du taler i mobiltelefon. Men det kommer også an på, hvad du har det bedst med. Går du og bekymre dig om, at din taletid muligvis bliver opbrugt? Så kan man med fri tale let slippe for denne bekymring. Og som man kan læse herover, så er mobilabonnementer med ubegrænset tale meget billige. Husk dog også at have nok mobildata med i abonnementet. Gennemsnitsforbruget hos danskere ligger på 14 GB mobildata per måned, hvorfor abonnementet fra Alka med kun 7GB kan være i underkanten.