danmarks billigste mobilabonnement

Mobilabonnementer der kun kan bruges i Danmark

Vælger du et mobilabonnement, der kun kan bruges i Danmark, . Guide til de bedste mobilabonnementer, der kun kan bruges i Danmark.

Færre og færre teleselskaber tilbyder i dag mobilabonnementer,der kun kan bruges i Danmark – langt de fleste mobilabonnementer kan bruges i både Danmark og EU. Efterhånden er det heller ikke meget, man sparer ved at vælge et DK-abonnement frem for et EU-abonnement.

For eksempel kan det ikke svare sig at vælge et af de allerbilligste DK-abonnementer, da man kan få dobbelt så meget tale og data inkluderet i et EU-abonnement til samme pris. Går man lidt op i pris, så kan man være finde et DK-abonnement med 1 times ekstra tale eller 1 GB data ekstra data sammenlignet med et EU-abonnement til samme pris.

DK-abonnementer har kun priser op til 100 kroner – alt derover er EU-abonnementer. Heller ikke i det prisleje kan det svare sig at vælge et DK-abonnement frem for et EU-abonnement. For 99 kroner kan man få et EU-abonnement med 10 timers tale og 30 GB data, hvor al tale og data så samtidig kan bruges i EU. Det er samme indhold man får i DK-abonnementer til 99 kroner.

Hvis du alligevel er fast besluttet på, at du skal have et DK-abonnement, så kan du finde de bedste herunder.

Se også: Find billige mobilabonnementer du kan bruge i EU

Bedste mobilabonnementer der kun kan bruges i Danmark

#1 OK Mobil
Netværk: TDC
Mobilpakke: 1 times tale + 1 GB Data
Pris / md: 49 kroner
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#2 Callme
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 5 time Tale + 5 GB Data
Pris /md: 79 kroner
Ingen aftale om trafik

#3 CBB
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 6 timers Tale + 6 GB Data
Pris / md: 79 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#4 OK Mobil
Netværk: TDC
Mobilpakke: 6 timers tale + 6 GB Data
Pris / md: 79 kroner
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#5 CBB
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 10 timers Tale + 30 GB Data
Pris / md: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#6 Hallo.dk
Netværk: TDC
Mobilpakke: 20 timers tale + 20 GB Data
Pris / md: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos Hallo.dk

#7 OK Mobil
Netværk: TDC
Mobilpakke: 10 timers tale + 30 GB Data
Pris / md: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#8 Teleselskabet 3
Netværk: 3
Mobilpakke: 12 timers tale + 12 GB Data
Pris / md: 100 kroner
Se aktuelle tilbud hos 3

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer du kan bruge i udlandet

 

Hvorfor vælge et DK-abonnement? 

Hvis du ved, at et bestemt teleselskab yder den bedste mobildækning i det område, hvor du skal bruge mobilen mest og du bare har brug for et billigt abonnement, så kan du være heldig at spare lidt ved at vælge et DK-abonnement. Tilbyder flere teleselskaber god dækning i området, så kan du formentlig sagtens finde et EU-abonnement, der er lige så godt eller måske endda bedre end DK-abonnementet, når vi taler om antal timer til tale og antal GB data til at være online med.

Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge din mobil til tale, sms, mms og mobildata i udlandet, hvis du vælger et DK-abonnement – du kan heller ikke efterfølgende tilmelde dig udlandstelefoni. For at bruge mobilen i udlandet skal du have et EU-abonnement. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 30 dage at skifte abonnement, hvis du pludselig finder ud af, at det kunne være en god idé med et EU-abonnement.

Du kan dog stadig sagtens bruge din mobil i udlandet, hvis den er på wifi – så kan du sende mails, bruge Skype, FaceTime, Messenger og andre digitale kommunikationsformer.

 

Bedste mobilabonnement der kun kan bruges i Danmark, december 2019

Guiden til de bedste mobilabonnementer, der kun kan bruges i Danmark, er fra december 2019. I guiden finder vi mobilpakker fra teleselskaberne CBB Mobil, Call Me, hallo.dk, 3 og OK Mobil.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer

 

Skriv et svar