Mobilabonnement til børn – her finder du det bedste

Man kan hos flere teleselskaber finde specielle mobilabonnementer til børn. Men hvor finder man det bedste mobilabonnement til børn - vi giver overblik.

Mobilabonnement til børn – her finder du det bedste

Mange teleselskaber tilbyder specielt tilpassede mobilabonnementer de små i familien, hvor der oftest er fokus på sikkerhed og tryghed. Med en mindre mængde af taletid og data til en billig pris, så er det ikke svært, at finde et mobilabonnement til vores kære børn. Men hvor får man mest for pengene og hvem har de bedste fordele, når det gælder et mobilabonnement til børn? Det kigger vi nærmere på her.

Når jagten går ind på et mobilabonnement til barnet, så er det for mange uoverskueligt og svært at få overblik. Der er masser af mobilabonnementer, med variende indhold og pris, forskellige funktioner til forældre og fordele. Du kan starte her, hvor vi prøver at gøre valget lettere for dig.

Sørg for god mobildækning

Inden du kaster dig over et mobilabonnement til barnet (det gælder også resten af familien), så husk at tjekke mobildækningen ved det teleselskab. Hvordan dækker teleselskabet, hvor i bor? Er dækningen dårlig, så kan man stå i en situation, hvor man ikke kan komme i kontakt med barnet – og det kan være meget ubehageligt. Når dækningen er dårlig, så går det ud over både samtalekvaliteten og datahastigheden.

På teleselskabernes dækningskort får man indtrykket af, at der er god mobildækning i hele Danmark, men virkeligheden ser det noget anderledes ud. Teleselskabernes dækningskort tager ikke højde for forhindringer på mobilsignalet vej til dig. Du kan her se, hvor god dækning det enkelte mobilnetværk har i dit postnummer her: Mobildækningskort i Danmark.

Se også: Find de bedste og billigste mobilabonnement

Fordele i mobilabonnementer til børn

Hos mange udbydere af mobilabonnementer til børn finder man fordele, som gør oplevelsen mere tryg som forældre. Det er fx være muligheden for at følge børnenes forbrug samt spære for overtakserede telefonnumre.

Herunder kan du dykke ned i teleselskabernes mobilabonnementer til børn, hvor vi kigger nærmere på fordele hos den enkelte udbyder:

Hos flere af udbyderne kan man derudover ringe gratis, hvis familien bruger samme teleselskab. Er det tilfældet, så er det også ofte en familierabat, hvor man kan opnå en lavere pris på hele familiens telefoni.

Det bedste mobilabonnement til børn

Hvad er det bedste mobilabonnement til børn? Det kommer an på familiens- og barnets behov. Er det barnets første mobiltelefon, så er behovet nok ikke stort, hvorved man kan vælge et abonnement med en smule taletid og data. Er familien hos samme udbyder, så vil de kunne ringe gratis sammen allligevel. Derudover er der Wi-Fi til rådighed mange steder, hvor barnet opholder sig.

Er det et større barn, så skal der mere data og taletid, da behovet her stiger. Heldigvis er der masser af billige mobilabonnementer med et stort indhold.

Lige meget hvilket behov, så sørg for at vælge et mobilabonnement til dit barn, hvor du opnår forældrestyring og forbrugskontrol. Det kan redde dig fra ubehagelige regninger. Til dette har vi lavet en guide, hvor du og dit barn kan blive trygge i bruget af mobilen.

Herunder finder du fem af de bedste mobilabonnementer til børn.

#1 dukaTale

5 timers tale og 5 GB data
Pris per måned: 59 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos dukaTale

#2 CBB

Fri tale og 6 GB data
Pris per måned: 69 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos CBB

#3 Greentel

2 timers tale og 20 GB data
Pris per måned: 79 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Greentel

#4 Oister

30 timer tale og 60 GB data
Pris per måned: 99 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Oister

#5 Telmore

Fri tale og 40 GB data
Pris per måned: 149 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telmore

Se også: Guides til familiens mobilabonnementer