billig mobiltelefoni udland

Mest data til brug i udlandet til prisen – spar tusindvis af kroner om året

I går kunne Telenor fortælle, at de dobler op på mobildata i både Danmark og udlandet og nu kommer turen så til CBB Mobil, der dobler op på data til brug i EU hele sommeren, men hvilke teleselskaber tilbyder mest udlandsdata til prisen? Guide til mobilabonnementer med mest data til brug i udlandet til prisen.

Danskerne dataforbrug er generelt voldsomt stigende og det samme er det i udlandet. Efter de nye EU-regler for roaming trådte i kraft i sommeren 2017 er dataforbruget i EU eksploderet og nærmer sig samme forbrugsmønster som hjemme i Danmark. Det eneste, der afholder os fra rigtig at slå os løs med streaming i udlandet er, at der trods alt er sat begrænsning på antallet af GB data, man kan bruge uden for de danske grænser.

Det får formentlig nogle kunder til at overveje at skifte til en mobilabonnement med meget data til brug i udlandet. De fleste lavprisselskaber tilbyder typisk op mod 6 GB data til brug i udlandet, mens teleselskaber som YouSee, Telia, Telenor og 3 tilbyder op mod 20 GB data. En måde at imødekomme kundernes behov for mere EU-data er ganske simpel: Nemlig at skrue op for mængden af EU-data – og det uden at det koster ekstra.

Det gør CBB nu på selskabets tre EU-abonnementer, så man kan få 16, 14 eller 12 GB data til brug i EU om måneden sommeren over. Dobbelt-op tilbuddet gælder fra nu til og med 28. august. Du kan se CBB Mobils tilbud på data i EU her.

Selvom CBB Mobils dobbelt op på data betyder, at de er blandt de teleselskaber, der tilbyder mest data til prisen, så er der andre teleselskab, der tilbyder mere data til brug i udlandet lige nu. Herunder kan du se top 10 guide til mobilabonnementer med mest data inkluderet til roaming.

Se også: Billig roaming i udlandet

 

Top 10 roaming mobilabonnementer med mest data til brug i udlandet

#1 Telenor
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri GB data – 20 GB data kan bruges i 47 lande. Dobbelt op på udlandsdata til og med 15. august 2019

Pris: 216 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telenor
Fri tale + 60 data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 60 GB data – 20 GB data kan bruges i 47 lande. Dobbelt op på data i både Danmark og udlandet til og med 15. august 2019

Pris: 180 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Teleselskabet 3
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data – 20 GB data kan bruges i 64 lande

Pris: 150 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Teleselskabet 3
Fri tale + 40 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data – 20 GB data kan bruges i 64 lande

Pris: 200 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#5 Teleselskabet 3
Fri tale + 80 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 80 GB data – 20 GB data kan bruges i 64 lande

Pris: 230 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#6 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data – 20 GB data kan bruges i 42 lande.

Pris: 299 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

#7 YouSee
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 data – 20 GB data kan bruges i 48 lande. Indeholder også 2 timers tale fra DK til 54 lande og YouSee Musik.

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#8 YouSee
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data – 20 GB data kan bruges i 48 lande. Indeholder også 10 timers tale fra DK til 54 lande og YouSee Musik.

Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#9 CBB Mobil 
40 timers tale + 40 GB data
Indeholder 40 timers tale, fri sms/mms og 40 data – 16 GB data kan bruges i EU om måneden frem til og med 28. august. Indeholder også musiktjenesten Tidal.

Pris: 159 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#10 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data – 15 GB data kan bruges i EU.

Pris: 249 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

 

Store prisforskelle på udlandsdata

Har du behov for at bruge meget mobildata i udlandet, så er der store prisforskelle mellem de forskellige teleselskaber. Det billigste tilbud står 3 for med 20 GB data til brug i 64 lande for 150 kroner, mens YouSee har det dyreste tilbud til 399 kroner om måneden, hvor man kan være på nettet med 20 GB data i 48 lande. Det giver en prisforskel på 249 kroner om mǻneden eller næsten 3.000 om året.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Skriv et svar