Mobilabonnement med Viaplay Sport

Viaplay Sport er en dyr streamingtjeneste, men kan man få den med rabat sammen med et mobilabonnement? Vi afdækker mulighederne.

Mobilabonnement med Viaplay Sport

Viaplay tilbyder i dag to pakker til deres streaming-tjeneste: En lille til 119 kroner og en stor til 449 kroner. Det er muligt at få det lille inkluderet i et mobilabonnement hos et af de danske teleselskaber. Mobilabonnementer med Viaplay Sport.

Streamingtjenester har gang i en lidt træls tendens. De bliver dyrere! Disney+ startede billigt ud for at lokke kunder i hus, men fremover koster det 79 kroner i stedet for 59 kroner. De forklarer sig med, at de har gjort flere titler tilgængelige. Viaplay er et andet mere grelt eksempel på ubehagelige prisstigninger. Med et snuptag hævede de prisen med 109 kroner på deres abonnement med sport. Også her forklarer Viaplay, at de har gjort mere indhold tilgængeligt for brugerne. Kan man så stadig få denne slags tjenester gratis med hos teleselskaberne, når priserne stiger? Det kan man og i denne guide kigger vi på mobilabonnementer med Viaplay og særligt Viaplay Sport inkluderet.

Se også: De bedste telefoner til streamingtjenester

Kan man få mobilabonnement med Viaplay Sport?

Viaplays store pakke til 449 kroner inkluderer film, serier, sport og fighting. Den er det desværre ikke muligt at få inkluderet i et mobilabonnement. Det er kronjuvelen hos Viaplay og den er så dyr, at det formentlig vil være en dårlig forretning for både teleselskabet og Viaplay selv, hvis de skulle lave en aftale på den.

Det er naturligvis ærgerligt for forbrugerne, for denne pakke med sport ville helt sikkert være interessant for mange. Efter Viaplay diskede op med den voldsomme prisstigning på Sportspakken kunne det være interessant at se, hvad den ville koste sammen med et mobilabonnement.

Derimod kan man få en lille pakke til 119 kroner med film og serier inkluderet i to af Telmore Play-abonnementerne. Herunder kan du se priserne på de to abonnementer samt indholdet i begge.

Fri tale, fri data + 44 GB roaming i EU
Pris: 399 kroner
Inkluderer tjenesterne Viaplay, Netflix, HBO, Telmore Musik, TV2 Play og BookMate

Fri tale, 60 GB data + 31 GB roaming i EU
Pris: 349 kroner
Inkluderer tjenesterne Viaplay, Netflix, HBO og TV2 Play

Se også: Mobilabonnementer med streamingtjenester

Kan det betale sig med streamingtjenester i et mobilabonnement?

Spørgsmålet er så, om det er en fordel at få streamingtjenester som Viaplay gennem et mobilabonnement. Det kommer an på dit øvrige forbrug af tale, data og streamingtjenester. Et mobilabonnement med fri tale og fri data koster fra 159 kroner hos konkurrenterne. De fleste har dog priser på 249 kroner, når der er fri data involveret.

Viaplay-pakken kun med film og serier koster 119 kroner om måneden. De fleste benytter formentlig også Netflix eller HBO og mange har en streamingtjeneste til musik. Er du som de fleste – og hvem er ikke det? – så kan det godt betale sig med en Telmore Play-pakke med Viaplay inkluderet. Du sparer faktisk 77 kroner om måneden, hvis du er ude efter et abonnement med fri data og Viaplay og i forvejen abonnerer på en streamingtjeneste til musik og enten Netflix eller HBO.

Er du ude efter den store Viaplay pakke med sport, så er du dog nødt til at grave dybt i lommerne og betale ved kasse 1 hos Viaplay selv.

Se også: Sammenlign tilbud på mobilpakker

 

Mere til fortællingen

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 8/3/2021 fulgte vi op med en artikel der belyste emnet Billigste mobilabonnementer med eSIM til smartwatch – Historien bringes videre her. Få også seneste nyt i sagen her.