Mobilabonnement med fri data og tale til 89 kroner

CBB kører lige nu med tilbud på deres fri tale og fri data mobilabonnement til 89 kroner de næste tre måneder.

Mobilabonnement med fri data og tale til 89 kroner

I disse hjemmearbejds- og hjemmeskoletider er der ikke noget som et mobilabonnement med fri data. Så man kan streame løs af film og serier, bøger, magasiner og være på nettet uden at bekymre sig.

Der er findes cirka en håndfuld mobilabonnementer med fri data og det billigste står i 159 kroner om måneden. Nu kan du dog prøve kræfter med et fri data-abonnement til kun 89 kroner om måneden.

Se også: Mobilabonnementer med fri data

Mobilabonnement med fri data til 89 kroner

Det er CBB, der kører med tilbuddet. Ind til den 1. maj kan man nøjes med at betale 89 kroner for abonnementet. Efter den dato vil prisen igen være 179 kroner, der er den normale pris.

Udover fri tale og fri data går man også 13 GB data til brug i EU, men dem får man nok desværre ikke så stor glæde af. CBB benytter ikke binding på deres abonnementer, så du kan springe fra igen, hvis du synes, det bliver for dyrt med de 179 kroner efter den 1. maj.

Abonnementet er også 5G-klar. I dag kan du som CBB-kunde få 5G i dele af København og Aalborg og snart følger Aarhus og Odense og så resten af landet. Det er dog ikke sikkert, at du kan nå at få den store glæde af de høje 5G-hastigheder inden den 1. maj. Det er dog også begrænset, hvad du kan bruge 5G til på en mobil de næste par år, så det skal du ikke være ked af.

Du kan læse mere om CBBs tilbud her.

Hvor god mobildækning har CBB?

Har du tænkt dig at slå til på CBBs tilbud, så skal du dog først sikre dig, at der er god dækning, der hvor du kommer til at bruge mobilen mest. CBB benytter det fælles TT-netværk, som Telenor og Telia drifter. Hvor god dækning har de i Danmark eller vigtigere endnu: Hvor god dækning har de i det postnummer og den kommune, hvor du skal bruge mobilen mest? Det kan du se på dette dækningskort der viser mobilselskabernes mobildækning i danske byer.

Her kan du se, hvordan langt over 2.000 danske mobilbrugere har bedømt mobildækningen i deres nærområde.

Du kan også bidrage med din bedømmelse af mobildækningen hos dit nuværende teleselskab herunder:

 

 

Mere til sagen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. 25/1/2021 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en vinkel på Telenor mobilabonnement til erhverv – Du finder artiklen her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.