Mobilabonnement med datadeling – disse teleselskaber er billigst

Der kan være penge at spare ved at dele den mængde data, man har i sit mobilabonnement med et ekstra SIM-kort med datadeling. Se priserne her.

Mobilabonnement med datadeling – disse teleselskaber er billigst

Mange teleselskaber frister med et mobilabonnement med fri data. Men hvis man ikke kan bruge al den data på sin smartphone, kan man dele mængden af data fra sit mobilabonnement og bruge en tablet eller en 4G- eller 5G-router via datadeling.

Datadeling dækker over det at få et ekstra SIM-kort knyttet til ens mobilabonnement. Det er så at sige en kopi af ens normale SIM-kort, der kun virker med mobildata. Har du 100 GB mobildata til rådighed i dit mobilabonnement om måneden, vil det ekstra SIM-kort til datadeling altså anvende de samme 100 GB data som dit normale SIM-kort i din smartphone.

Du køber altså ikke som sådan et mobilabonnement med datadeling. I stedet er det en service, du skal tilkøbe, når du først har købt et almindeligt mobilabonnement. Denne service betaler du et fast beløb for hver måned.

Se også: Abonnement med ekstra datadelingskort

Disse teleselskaber sælger datadeling billigst

Priserne på datadeling varierer fra teleselskab til teleselskab. Nedenfor kan du se priserne på et ekstra SIM-kort til datadeling til dit mobilabonnement.

#1 HALLO
SIM-kort til datadeling: 29 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos HALLO

#2 eesy
SIM-kort til datadeling: 20 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos eesy

#3 3 Mobil
SIM-kort til datadeling: 60 kroner per måned
Netværk: 3
Se aktuelle tilbud hos 3

#4 TELMORE
SIM-kort til datadeling: 29 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos TELMORE

#5 YouSee
SIM-kort til datadeling: 30 koner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos YouSee

#6 Telia
SIM-kort til datadeling: 49 kroner per måned
Netværk: Telia (TT Netværket)
Se aktuelle tilbud hos Telia

Her får du det billigste mobilabonnement med datadeling

Det er Nuudays lavprisselskab, eesy, der tilbyder det billigste mobilabonnement med datadeling. Teleselskabet sælger abonnementer til skarpe priser, for eksempel fri tale og fri data for 179 kroner – dog kun på 4G og ikke 5G. Samtidig kan du tilkøbe et ekstra SIM-kort til datadeling for kun 20 kroner om måneden. Det er billigst af alle teleselskaber. Samtidig kan du tilkøbe helt op til tre ekstra SIM-kort.

Andre billige alternativer til eesy er HALLO, TELMORE og YouSee, som alle koster 29-30 kroner per måned.

Temaet er ikke slut

Her får du sagens videre forløb. Lasse Olsen kunne ikke slippe temaet. d. 6/8/2021 fulgte vi artiklen op med artiklen; Kan et forbrugsafregnet mobilabonnement svare sig? – Klik her. Se også seneste nyt om temaet her.