digital overgreb webhelp call me

Call me WebHELP: Gratis advokathjælp ved digitale overgreb

Digitale overgreb er desværre ikke noget særsyn i dag, men det er alligevel lidt overraskende, at Call me nu har lanceret det, de kalder for WebHELP som en del af udvalgte mobilabonnementer.

Det betyder, at man kan få professionel advokatbistand ved digitale overgreb, hvis man har abonnerer på mobilabonnementet med enten 10 timers tale, 30 GB data + 6 GB data i EU om måneden eller abonnementet med 15 timer og 25 GB data og som kun kan bruges i Danmark. Prisen er henholdsvis 149 kroner / md og 119 kroner / md > Se mere hos Call me.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Sådan fungerer Call mes WebHELP ved digitale overgreb

WebHELP er kort fortalt en slags forsikring, hvor alle i husstanden er dækket ind og kan få professionel advokathjælp ved digitale overgreb. Der er ikke fri rådighed over advokathjælp, men det skulle man forhåbentlig heller ikke få behov for.

WebHELP inkluderer op til 30 timers juridisk rådgivning om året og advokathjælp i retssager for op til 100.000 kroner per sag ved tvister. Derudover får man også hjælp til at få fjernet krækende indhold på internettet samt hjælp til at tage kontakt til den personer eller de personer, der krænker en med digitale overgreb samt til deres forældre. Også hjælp til at kontakte relevante personer hos politiet får man hjælp til.

Er det krænkende indhold publiceret på et medie, vil man også få hjælp til at kontakte mediet med henblik på at få indholdet fjernet. Endelig får man også dækning af idømte sagsomkostninger i retten indenfor dækningssummen på 100.000 kroner.

De første tre måneder, du har mobilabonnement med WebHELP, kan du dog ikke få hjælp, da de er omfattet af en karensperiode.

Se også: Priser på de bedste mobiltelefoner

 

Denne type digitale overgreb kan du få hjælp til

Man kan blive udsat for digitale overgreb på mange forskellige måder og Call Mes to mobilabonnementer med WebHELP dækker og hjælper på følgende områder:

  • Hævnporno
  • Afpresning
  • Chikane/mobning
  • Falske profiler
  • Deling af nøgenbilleder
  • Andre belastende billeder der kan have betydning for din fremtidige karriere og liv

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Call me