Min bio med film til børn tilbyder nu offline-funktion

Streamingtjenesten Min Bio med film til børn tilbyder nu offline-brug, så børnene kan downloade deres favoritter og se dem på tablet og mobil uden internetforbindelse.

Min bio med film til børn tilbyder nu offline-funktion

Nordisk Films streamingtjeneste Min Bio tilbyder masser af film og tegnefilm til børn og er tilgængelig på telefoner og tablets samt udvalgte Smart TV og PlayStation og kan også bruges med Apple TV og Chromecast. Nu er offline-funktionalitet så også kommet til.

Se også: Mobilabonnementer med filmstreaming

Min Bio med offline funktion

Den nye offline-funktion til Min Bio betyder, at du kan downloade film til mobilen eller tabletten, så børnene kan se dem senere uden at enheden har adgang til nettet.

Det betyder, at børnene kan sidde på flyet eller på bagsædet af bilen uden for de danske grænser og se film uden at mor og far skal bekymre sig om en skyhøj dataregning. De downloadede film kan ses i hele verden og er altså ikke underlagt en form for geo-fencing.

Blandt de titler, man finder hos Min Bio er Byggemand Bob, Lego Ninjago, Barbapapa og Rasmus Klump.

Se også: Pris på telefoner med store skærme

Min Bio med offline brug på iOS og Android

Min Bios offline-funktion er tilgængelig på både iOS og Android. Når man har downloadet indholdet til sin enhed, er det tilgængeligt i 30 dage. Har man brug for mere tid, kan man downloade  videoerne igen.

Min Bio koster 49 kroner om måneden.

Se også: Sparetips til mobilbrug