Mest data-roaming i Europa for pengene

Hvilke udbydere af mobiltelefoni er mest gavmilde med data i udlandet? Se hvor du får mest data-roaming i Europa for pengene.

Mest data-roaming i Europa for pengene

Når man skal ud at rejse er det vigtigt at sikre sig, at mobilabonnementet er forberedt til turen sydpå. De fleste mobilabonnementer indeholder roaming af data i EU, men nogle gør ikke og der er forskel på mængden de indeholder. Derfor har vi fundet de mobilabonnementer, hvor man får mest data-roaming i Europa for pengene. Læs med herunder.

Hvad er data-roaming?

Definitionen på data-roaming er, når en mobiltelefon bruger trafik på et udenlandsk netværk. Data-roaming er når man bruger mobildata på et udenlandsk netværk. Er man i udlandet skal mobiltelefonen (eller rettere sim-kortet) roame på et andet netværk.

Og her skal man sikre sig, at mobilabonnementet man abonnerer på har roaming inkluderet. Det kan enten være roaming i Europa eller i andre lande. Mange mobilabonnementer har EU-roaming inkluderet, bortset fra såkaldte DK-abonnementer. Der er stor forskel på mængden at data, som teleselskaberne inkluderer i mobilabonnementerne. Vil du have mest muligt EU-data for pengene, skal du kigge med herunder.

Se også: Sammenlign pris og indhold i mobilabonnementer

Mest EU-data for pengene

Herunder har vi taget udgangspunkt i mobilabonnementer, der koster omkring 100 kroner per måned, som typisk er de mest populære blandt mobilkunderne.

#1 dukaTALE

Abonnement: Fri tale og 20 GB data
Data-roaming: 20 GB i EU
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos duka

#2 Call Me

Abonnement: Fri tale og 30 GB data
Data-roaming: 10 GB i EU
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Call Me

#3 eesy

Abonnement: Fri tale og 30 GB data
Data-roaming: 10 GB i EU
Pris: 99 kroner per måned (49 kroner de første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos eesy

#4 CBB

Abonnement: 30 timers tale og 30 GB data
Data-roaming: 10 GB i EU
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 Oister

Abonnement: Fri tale og 60 GB data
Data-roaming: 9 GB i EU
Pris: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

Mest tale i udlandet?

Herunder finder du mobilabonnement med mest data-roaming i Europa for pengene. Men hvad med tale? Ligesom duka tilbyder den største mængde at data-roaming i EU, så inkluderer mobilabonnementet også de bedste muligheder for at tale i telefon i udlandet. Med et dukaTALE-mobilabonnement kan man nemlig ringe helt frit i og til hele EU.

Se også: Tips til brug af mobil i udlandet