lg g5 billigste pris

LG G5 til de bedste priser – den modulære mobil

LG G5 har været en af de mest omtalte mobiltelefoner her i årets første måneder takket være dens modulære design. Vi ser nærmere på bedste og billigste pris for LG G5.

Derfor er LG G5 hypet

LG G5 er som nævnt en meget hypet mobil på grund af dens modulære design. Det vil sige, at man kan tilføje forskellige dele til telefonen for at gøre den bedre til det, man rigtig gerne vil have den skal være virkelig god til.

LG’s første modul-smartphone G5 giver blandt andet mulighed for at forbedre kamera eller lyden til musik. Blandt de første moduler til LG G5 findes for eksempel LG CAM Plus, der er et kameramodul med bedre greb og lettere betjening samt har ekstra batteri.

Hi-Fi Plus er en lille højtaler fra B&O Play, der skulle give betydeligt bedre lyd end hvad tilfældet er i dag på langt de fleste mobiltelefoner.

Lige nu er udvalget af moduler dog meget begrænset, men ser vi ellers på LG G5 imponerer den med en super flot skærm på 5,3 tommer og med 2K-opløsning, lynhurtig 4G, et glimrende kamera der tager gode billeder og den har også plads til hukommelseskort.

Du kan se test af LG G5 og sammenligne G5 med Galaxy S7 og andre mobiler.

Se også: Tid til at skifte mobilabonnement? Se bedste priser

Bedste og billigste pris for LG G5

LG G5 er en topmobil med en høj pris – det kommer man ikke uden om. Dog ikke en højere pris en andre nye topmobiler.

Den står til en bedste pris på godt 5.000 kroner lige nu hos Call me og her får du LG CAM 360 gratis med i købet – den har en værdi af 899 kroner, oplyser Call me. Det er også med abonnement i én måned. Se tilbuddet her.

Har du lyst til at udnytte den store skærm, kan du se nærmere på tilbuddet på LG G5 hos Telia, der har den til en pris på godt 6.000 kroner, hvor man så får 6 måneder abonnement med fri tale og 4 GB data samt muligheden for at få 6 måneders gratis abonnement på TV-serie-tjenesten HBO – hvor der jo kører nyeste sæson af Game of Thrones!

Se tilbuddet her.

 

LG G5

+ Brugervenlig (9/10)
+ Datahastighed (9/10)
+ Spiloplevelse (9/10)
+ Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af LG G5

Bedste mindste pris 5.039 kroner ved teleselskabet Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra LG G5