samsung galaxy watch med oplader

Køb Galaxy Watch og få en trådløs duo-oplader med i købet!

Samsung tilbyder lige nu, at man får selskabets trådløse duo-oplader, Wireless Charger Duo, med i købet, når man køber det nye smartwatch Galaxy Watch - Wireless Charger Duo har en værdi af 899 kroner.

 

 

Få trådløs oplader gratis ved køb af Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch er et af de bedste smartwatch på markedet og uret har en meget rimelig pris. Nu kan du få Samsungs trådløse oplader Wireless Charger Duo med i prisen, når du køber Galaxy Watch.

Den trådløse oplader har en værdi af 899 kroner, så det er et ganske fint tilbud, hvis du er ude efter en trådløs oplader til dit både dit ur og din mobil.

Samsung Wireless Charger Duo medfølger ved køb af Galaxy Watch i perioden 1.-31. december 2018.

Se også: Guide til trådløse opladere

 

Kort om Samsung Wireless Charger Duo

Med Wireless Charger Duo kan du lade din telefon og dit Samsung Smartwatch op på samme tid. Gear S3, Gear Sport og Galaxy Watch kan oplades samme sted som din telefon blot ved at placere det på opladningspladen. Du kan også bruge den til at lade to telefoner op på samme tid.

Det er ikke kun Samsungs produkter, der kan benyttes med opladeren. Den trådløse opladningsteknik er Qi, så har du et produkt, der understøtter den standard, kan du bruge Samsungs trådløse oplader til det.

Wireless Charger Duo understøtter opladning op til 7,5W, hvilket ikke giver lige så hurtig opladning som med kablede lynopladere, men det giver faktisk en rigtig fin hastighed til trådløs opladning.

Se også: Priser på Samsung mobiler

 

Sådan får du Samsung Wireless Charger Duo

1. Køb dit nye Galaxy Watch på samsung.com/dk eller hos din forhandler.

2. Når du har modtaget dit nye Galaxy Watch, skal du gå til formularen nederst på siden.

3. Udfyld dine personlige oplysninger, produktets IMEI-nummer, kvittering samt leveringsadresse. Produktets IMEI-nummer finder du på undersiden af uret eller ved at gå ind under ”Indstillinger” -> ”Om ur” -> ”Enhed” på dit Galaxy Watch.

4. Din trådløse duo-lader vil blive sendt til den leveringsadresse du har angivet.

5. For at få del i tilbuddet skal registreringen ske på samsung.com/dk/wearables/galaxy-watch/offer senest den 27 januar 2019.

Se også: Prissammenligninger på Samsung Galaxy