Køb et billigt guldnummer hos disse teleselskaber

Vil du have et guldnummer eller VIP-nummer – altså et let genkendeligt nummer? Se hvilke teleselskaber der sælger guldnumre billigst.

Køb et billigt guldnummer hos disse teleselskaber

Et guldnummer, eller et VIP-nummer, som det også kaldes, er et telefonnummer, som er let at genkende og huske. Det kan være rart og ikke mindst praktisk med et mobilnummer, som skiller sig ud fra mængden, og som andre nemt kan huske.

Desværre skal du betale ekstra for et guldnummer. Priserne svinger utroligt meget, alt efter hvor let genkendelige de er. Mange teleselskaber har tidligere udbudt guldnumre online, men udvalget er efterhånden skrumpet til kun ganske få teleselskaber.

Læs også: Kan jeg beholde mobilnummer når jeg skifter teleselskab?

Hvilket teleselskab sælger guldnummer billigst?

Herunder kan du se de få teleselskaber, der skilter med deres priser på et guldnummer:

#1 CBB Mobil

Hos CBB Mobil koster et guldnummer 399 kroner. Det er den billigste pris, du finder hos et teleselskab. Det er muligt at se udvalget af guldnumre på CBB Mobils hjemmeside i forbindelse med man køber et mobilabonnement og vælger et nyt nummer.

#2 Teleselskabet 3

Et andet teleselskab, som sælger guldnumre, er teleselskabet 3. Her koster det 500 kroner, men der er ikke mulighed for at købe det online. I stedet er du nødt til at kontakte 3’s kundeservice.

Ring til dit teleselskab

Der er ikke mange teleselskaber, der skilter med muligheden for at købe et guldnummer. Hos flere teleselskaber kan man dog alligevel kontakte kundeservice og købe et guldnummer. Det er blandt andet en mulighed hos Call me og TELMORE.

Der er dog også teleselskaber, som slet ikke tilbyder VIP-numre. Det gælder blandt andet Telenor.

Køb guldnummer andre steder

Fordi guldnumre er værdifulde, er der også et marked for dem uden for teleselskaberne. Der findes flere hjemmesider, som forhandler guldnumre, og på flere handelssider såsom Den Blå Avis er der et stort udvalg af guldnumre – dog til meget blandede priser.

Er du først i besiddelse af et unikt nummer, kan du altid få det overdraget til dit foretrukne teleselskab mod betaling af et gebyr på typisk 99 kroner.

Se også: Tips og guides til billigere mobilabonnement