Findes der et et mobilabonnement med Disney+?

Hvilke teleselskaber tilbyder Disney+ i deres abonnementer? Er det overhovedet muligt at få denne populære streamingtjeneste hos teleselskaberne?

Findes der et et mobilabonnement med Disney+?

Kan man få et mobilabonnement med Disney+ inkluderet? En del har spurgt os, om det er muligt at den populære streamingtjeneste inkluderet i et mobilabonnement. Det giver vi svaret på her.

Det har længe været muligt at få streamingtjenester som HBO, Viaplay og TV2 Play inkluderet i mobilabonnementer og Cmore var også en gang tilgængelig. For nogle måneder siden trak Telmore en stor overraskelse op af hatten og inkluderede Netflix i nogle af deres Play-abonnementer. Det er en smart måde at spare mange penge på, hvis man har en abonnement med den type tjenester inkluderet – i hvert fald så længe man bruger dem.

Se også: Telefoner der er bedst at se video på

Kan man få Disney+ gratis inkluderet i et mobilabonnement?

Så er spørgsmålet, om en af de andre nye helt store og enormt hypede tjenester, nemlig Disney+, også er inkluderet i et mobilabonnement hos teleselskaberne.

I USA er det for eksempel muligt at få et års gratis Disney+ hos teleselskabet Verizon. Desværre er det ikke tilfældet i Danmark. Ikke endnu i hvert fald. Ingen af de danske teleselskaber tilbyder Disney+ gratis i et mobilabonnement. Der bliver formentlig arbejdet på det i kulisserne, da det vil være en stor fjer i hatten at kunne præsentere det som en del af et mobilabonnement.

Derfor er du selv nødt til at købe Disney+. Klik for at læse mere hos Disney.

Se også: Oversigt til mobilabonnementer med tv-serier og film

Hvilke teleselskaber kunne inkludere Disney?

Telmore er den helt store spiller på det danske marked, når det gælder mobilabonnementer. De tilbyder dog også Netflix og formentlig vil Netflix ikke acceptere, at de bliver bundlet med konkurrenten Disney+.

Formentlig vil det være en af de fire store selskaber, der kunne lande en løsning, nemlig YouSee, Telenor, Telia og 3. Telenor tilbyder i dag musiktjenesten Tidal gratis i seks måneder med et par af deres abonnementer og derfor kunne en løsning med gratis Disney+ i en periode være godt være lokkemad fra Telenor. Telia og 3 tilbyder typisk 20 kroners rabat på underholdningstjenester, der normalt koster 99 kroner.

De kunne eventuelt finde på at give en tier i rabat om måneden på Disney+, hvis de skal følge rabatstrategien. YouSee tilbyder i dag kun deres egen musiktjeneste, YouSee Musik, som eneste underholdningstjeneste i deres mobilabonnementer. De kender dog til markedet, der de hører under samme ejer som Telmore og kender til hele film- og tv-serier universet fra YouSee TV. Samtidig er YouSees profil meget familieorienteret, lige som Disney+. På den måde passer de to profiler godt til hinanden.

Se også: Mobilabonnementer med tjenester

Temaet følges op

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade sagen ligge. 27/11/2020 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel omkring emnet Kan man få et mobilabonnement med Spotify? – Klik her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Mobilabonnement..