Jetnet presser prisen på fibernet – prissammenligning

Billigt fibernet?Jetnet vil presse prisen på bredbånd, men er de overhovedet billigst. Vi sammenligner Jetnets priser med konkurrenternes.

Jetnet presser prisen på fibernet – prissammenligning

Danmark har fået endnu en udbyder af bredbånd. Jetnet er ejet af Fastspeed, og er ligesom moderselskabet, et lavprisselskab, hvor prisen spiller største rolle. Jetnet tager dog det hele til et nyt niveau, hvor man som kunde helst skal have lidt “teknisk snilde”. Her tager vi et nærmere kig på Jetnet og sammenligner deres priser på fibernet og bredbånd med konkurrenternes. Er Jetnet billigere? Få svaret her.

Skal man være kunde hos Jetnet, så skal man gerne kunne lidt med det tekniske. Jetnet har en kundeservice, men åbningstiderne er begrænsede og det foregår via chat. Man kan dog bestille et telefonopkald, hvor det går helt i hårdknude. Bag Jetnet finder man de samme nøglepersoner som i Fastspeed, hvor udbyderen beskrives således: Jetnet er et “rent, råt bredbåndsabonnement til den selvhjulpne kunde, som kan klare sig uden kundeservice, og som måske også selv foretrækker at vælge og købe sin egen router,” siger Jens Raith, der er medstifter af og administrerende direktør for Fastspeed til Berlingske. Og den kunnen skulle altså indløse en billig pris på bredbånd. Og priserne hos Jetnet er netop hvad vi i denne artikel skal kigge nærmere på, hvor vi laver prissammenligning med konkurrenterne.

Se også: Find priser på hurtigt bredbånd

Presser Jetnet virkelig prisen?

Jetnet tilbyder bredbånd via coax (bredbånd via kabel-TV) eller fiber. Der er to forskellige hastigheder at vælge i mellem, når man vælger enten fiber eller det mere udbredte bredbånd via kabel-tv.

Jetnets priser på bredbånd via fiber

100/100 Mbit til 239 kroner per måned og 1000/500 Mbit til 279 kroner per måned. Her er den mest interessante den hurtigste forbindelse på 1000/500 Mbit. Sammenligner man med de øvrige udbydere, så er prisen fra Jetnet rigtig god. Hos Fastspeed koster 1000/500 299 kroner, hos Telenor er prisen også 299 kroner for 1000/500 fiber og hos Kviknet er prisen 299 kroner for 100/100 Mbit. Så Jetnet er 20 kroner billigere per måned, hvilket giver en besparelse på 240 kroner om året.

Priser på bredbånd via kabel-tv

Det ser en anelse anderledes ud, når det kommer til Jetsnets priser på bredbånd via coax. Dette er dog også et marked, hvor der lige nu er en voldsom konkurrence. Resulterer Jetnets ringere kundeservice i en billigere pris? Jetnet har også to abonnementer med bredbånd via kabel-tv med enten 300/60 Mbit eller 1000/100 Mbit. For 300/60 Mbit tager Jetnet 199 kroner per måned, hvilket svarer til Kviknets pris for 300/50 Mbit. Så altså ikke noget at spare der. 1000/100 Mbit koster 249 kroner hos Jetnet, hvilket efterhånden er standard markedspris på denne hastighed. Fastspeed tager 249 kroner for 1000/100 Mbit og Telenor tager også 249 kroner for 1000/100 Mbit – begge har dog tilbud lige nu, hvor man får rabat på første måneder med hurtigt bredbånd.

Se også: Fordele og ulemper ved fibernet

Er Jetnet billigst?

Ja og nej. Har du ikke brug hjælp til opsætning og kan selv fikse dit Wi-Fi og bredbånd, når det melder om fejl, så ligner Jetnet et fint valg. Jetnet matcher lige nu prisen på bredbånd via kabel-tv og tilbyder den billigste pris på en hurtig 1000/500 Mbit forbindelse. Er det derfor billigt fibernet du er ude efter, så skal du give Jetnet et besøg. De benytter TDC Net, EWII, Norlys, Nord Energi og Onefiber til fiber-forbindelsen. Kan du ikke få fiber endnu, så er der pt. ingen fordel ved at vælge Jetnet over konkurrenterne.

Se også: Guides og tips til bredbånd

Sidste tilføjelse til sagen

Siden redaktionen kørte dette opslag er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 3/9/2021 fulgte redaktionen op med sagen Fordele og ulemper ved fibernet – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..