iphone se 128 gb pris

iPhone SE på vej i ny version med 128 GB hukommelse – se forventet pris

iPhone SE er en af de mest populære telefoner, når det gælder prissammenligninger – det viser statistikkerne på telepristjek.dk, mobilkunden.dk, teleprisguide.dk og pricepusher.eu.

Det kan overraske lidt, for der er nemlig tale om en lille mobil med skærm på kun 4 tommer, hvor langt de fleste andre populære telefoner har skærme på 5 tommer og op.

Se også: Pris for iPhone SE uden abonnement

Forventet pris for iPhone SE 128 GB

Salget af iPhone SE på globalt plan skulle have overgået Apples egne forventninger og Apples gennemsnitssalgspris for iPhone generelt er faktisk faldet efter lanceringen af iPhone SE – det peger på, at den sælger rigtig godt. iPhone SE har en pris fra cirka 3.700 kroner, mens den større og dyrere iPhone 7 har en pris fra cirka 5.600 kroner.

iPhone SE blev lanceret sidste år i to versioner med enten 16 eller 64 GB hukommelse, men nu skulle Apple komme med en ny version af iPhone SE med 128 GB. iPhone SE med 16 GB koster 3.700 kroner, versionen med 64 GB koster 4.100 kroner, så et solidt gæt på en pris for iPhone SE med 128 GB lyder på cirka 4.500 kroner.

Se også: Sammenlign priser på iPhone SE

 

Særlige fordele ved iPhone SE

iPhone SE er den rangerer som den 53. bedste mobil på markedet, men ser man på pris og kvalitet, er den faktisk den 13. bedste mobil, så den vil være et godt køb for den prisbevidste iPhone-køber.

+ Godt kamera (7/10)
+ Hurtig 4G (8/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10
+ Meget brugervenlig (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone SE

Bedste mindstepris – 2.951 kroner ved Telia

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple