iphone 8 lancering 12 september

iPhone 8 lancering den 12. september – officiel invitation sendt ud

Der har længe været spekuleret i, at iPhone 8 stod over for lancering den 12. september og det viser sig nu at være korrekt – Apple har nemlig sendt en officiel invitation ud til denne dato. Indbydelsen siger naturligvis, som det er vanen tro, intet om, hvad der bliver lanceret, men det er naturligvis iPhone 8, der er tale om.

iPhone 8 lancering den 12. september

Lanceringen af iPhone 8 tirsdag den 12. september sker også helt som planlagt klokken 10 lokal tid i det nye Steve Jobs Theater i det nye hovedsæde, Apple Park Campus – eller The Spaceship, som det også kaldes på grund af det meget rumskibslignende design.

Det er første gang, Apple afholder event her og det skal nok blive til et rørende tilbageblik på Steve Jobs’ enorme betydning ikke kun for Apple, men for hele den måde, vi bruger vores mobil på i dag.

Lanceringen af iPhone 8 vil være klokken 19 dansk tid.

Se også: Priser på iPhone

 

Hvad kan vi forvente af iPhone 8? 

iPhone 8, der i øvrigt også menes at kunne hedde iPhone X eller iPhone Edition, skulle komme med OLED-skærm som den første iPhone til dato. iPhone har altid en god skærm, men får den OLED-skærm skulle den blive endnu bedre at se på og bruge. Designmæssigt skulle vi få edge-to-edge-skærm, hvor skærmen altså fylder stort set hele fronten.

Touch ID-knappen risikerer derfor at lade livet og menes i hvert fald at forsvinde fra fronten som minimum og eventuelt blive flyttet om på bagsiden. I stedet for vil Apple benytte sig af en avanceret og super hurtig 3D ansigtsscanner til at låse telefonen op med. Det betyder en noget anderledes måde at bruge mobilen på – lad os håbe, at iPhone-brugerne er klar til det. Endelig skulle Apple også være klar til at prøve kræfter med augmented reality med lanceringen af iPhone 8.

Udover iPhone 8 forventer vi også at se iPhone 7S og iPhone 7S Plus, der begge bliver mindre opdateringer af de nuværende modeller uden s’et til sidst. Derudover forventer vi også nyt, når det gælder Mac-computere, Apple Watch samt Apple TV og iOS 11.

Se også: Skal man skifte til iPhone 8?

 

Pris for iPhone 8, 7S og 7S Plus

Der kan ikke herske tvivl om, at Apple vil benytte iPhone 8 til at sætte en højere pris. Rygterne siger over 10.000 kroner for den dyreste udgave. Jeg forventer dog en væsentlige lavere pris for andre udgaver, formentlig lige under 8.000 kroner. Skal jeg komme med et præcist gæt på en pris, så gætter jeg på 7.999 kroner.

Det er også en høj pris, men indtil videre har det ikke ramt Apple, når de har hævet prisen på iPhone gennem tiderne. Sammenlign priser på iPhone 8, så snart den er klar i butikkerne og hos teleselskaberne.

Når det gælder pris for 7S og 7S Plus, så forventer vi samme pris som i dag, det vil sige 5.799 for 7S og 6.899 kroner for 7S Plus.

Se også: Nyheder om iPhone 8