iPhone 6s pris

De forventede priser for iPhone 6S

Den 9. september forventes det, at Apple lancerer deres nyeste iPhone, nemlig iPhone 6s. Vi kommer her med et kvalificeret gæt på, hvilken pris iPhone 6 får.

Det er ingen hemmelighed, at Apples iPhone er blandt de absolut dyreste mobiltelefoner på markedet i dag og der er intet, der indikerer, at det ændrer sig. Hvorfor skulle prisen for iPhone 6s pludselig falde, når Apple siden 2007, hvor den første iPhone blev lanceret, har solgt i svimlende volumener trods en rigtig høj pris for iPhone.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer og spar mange penge

Den billigste iPhone 6s

iPhone er med tiden blevet dyrere i takt med, at mere avancerede teknologier er kommet til, men prisen for iPhone stiger ikke nødvendigvis fra iPhone-generation til iPhone-generation. Når der kun tilføjes et ‘S’ på en ny iPhone, så kan vi forvente, at den får samme pris som forgængeren. Det tror vi også bliver tilfældet, når det gælder prisen for iPhone 6s.

Derfor vurderer vi, at den billigste iPhone 6s (32 GB) får en bedste mindstepris fra cirka 5.500 kroner.

iPhone 6s pris

Bedste pris for iPhone 6s med 64 GB

I dag er den mest populære iPhone 6 udgaven med 64 GB og det skyldes, at iPhone 6 med 16 GB ganske enkelt har for lidt hukommelse. (Den mindste version af iPhone 6 har 16 GB, men vi vurderer, at Apple fordobler minimumshukommelsen til 32 GB med iPhone 6s).

Om iPhone 6s med 64 GB indbygget hukommelse også bliver den mest populære iPhone 6s variant, må tiden vise. Vores bud er, at prisen for iPhone 6s starter fra 6.300 kroner for den bedste mindstepris.

Se også: Sammenlign priser på iPhone

Bedste iPhone 6s pris 128 GB

iPhone 6s med 128 GB bliver naturligvis også den iPhone, der får den højeste pris. Sådan er det i dag for iPhone og sådan bliver det også for iPhone 6s. Derfor forventer vi, at prisen for iPhone 6s med 128 GB starter ved 7.100 kroner for den bedste mindstepris. Om iPhone 6s med 128 GB er den bedste iPhone, afhænger af ens behov, men jo mere hukommelse, desto mere plads er der at gøre godt med, inden den begynder at blive træg i menuerne.

Mere info om priserne for iPhone 6s følger efter lancering, der forventes at finde sted den 9. september.

 

Service fra TelePrisTjek.dk
Få bedste pris på din næste iPhone
- Lad teleselskaberne konkurrere om, at give dig den bedste pris på iPhones.
Send IPHONE som SMS til1245

Du modtager gratis og uforpligtende tilbud fra teleselskaberne på iPhone 5S, 6 og 6S.
Tjenesten udbydes af TelePrisTjek.dk.