iPhone 14: Nyheder og forventninger

Apple er snart klar til at lancerer en række nye iPhones. Her tager vi et kig på nyhederne, rygterne og forventninger til iPhone 14 og 14 Pro.

En af årets største smartphonelanceringer nærmer sig. Her menes der selvfølgelig lanceringen af nye iPhones, der kommer om mindre end en måned. Hvad kan vi forvente os af de nye iPhone 14 og 14 Pro? I denne artikel tager vi et kig på de nyheder, rygter og ikke mindst forventninger, der er til iPhone 14-serien.

OBS: Denne artikel er baseret på denne uges Fokus-video fra Youtube, hvor vi denne gang snakker om elbiler, vedvarende energi og selvfølgelig de kommende iPhone 14. Vi svarer også på seernes gode spørgsmål og sætter gang i en ny spændende konkurrence, hvor man kan vinde et sæt in-ear trådløse høretelefoner til 1.500 kroner. Se med i seneste Fokus her.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på iPhones

Nyt i iPhone 14 og iPhone 14 Pro

Hvad er der nyt i de kommende iPhones? Selvom der er under en måned til lanceringen af iPhone 14, er der ingen bekræftede specifikationer endnu. Vi ved med erfaring dog, at rygterne så tæt på lanceringen ofte er meget troværdige. Så læs videre, hvis du vil vide mere om hvad der er i vente med iPhone 14.

Mini-model skrottes

iPhone 14 mini bliver der ikke noget af denne gang. Den kompakte iPhone-model har fået vokseværk og bliver til iPhone 14 Max med en stor 6,7 tommer skærm. Derudover er der iPhone 14 med 6,1 tommer skærm, iPhone 14 Pro med samme skærmstørrelse og til sidst iPhone 14 Pro Max med 6,7 tommer.

Større forskelle mellem Pro og ikke-Pro

Siden lanceringen af iPhone 11-serien har Apple differentieret deres serier ved hjælp af efternavnet “Pro”. Pro-modeller er deres ultimative smartphones, der byder på en række forbedringer. I år bliver der større forskel mellem iPhone 14 og 14 Pro end nogensinde før.

iPhone 14 Pro bliver hurtigere, får bedre kamera, større batteri, bedre skærm, mere luksuriøse materialer og selvfølgelig en del højere pris.

Højere priser

Med mangel på komponenter og chip forventes det, at prisen på iPhone 14-serien stiger. Faktisk siger rygterne, at priserne stiger med hele 15-20 procent. Det betyder, at prisen på den billigste iPhone 14 kan snige sig op på 8.000 kroner og Pro-modellerne kan starte ved 10.000 kroner.

Hvad er deres eller nyt i iPhone 14?

Der er flere nye ting i iPhone 14, som vi gennemgår i videoen herover. Her er det fx en skærm uden den store notch, en ramme i titanium, et 48 megapixel hovedkamera og meget mere.

Se også: Nyt om mobiltelefoner