mobilabonnement med meget data til bedste pris

Igen fri tale og fri data til 129 kroner

Oister hævede for nogle måneder siden prisen på selskabets abonnement med fri tale og fri data fra 129 kroner til 149 kroner. Men nu er prisen igen sat ned til 129 kroner – se hvad du får for pengene, hvad du skal være opmærksom på som Oister-kunde samt de bedste alternativer til fri data-abonnementet.

Bor man et sted, hvor Oister har god dækning og opholder man sig ikke for ofte i områder, der typisk har dårlig mobildækning, så er Oisters abonnement med fri tale og fri data, et godt tilbud til dem, der har et højt dataforbrug på mobilen.

Normalprisen på abonnementer er 149 kroner om måneden, men lige nu er det muligt at få abonnementet til 129 kroner. Udover fri tale og data, så er der også fri sms og mms samt 5 GB data til brug i EU inkluderet.

Du kan læse mere om abonnementet hos Oister her.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

 

Alternativer til Oisters abonnement med fri tale og data

Oister er ikke det eneste selskab med abonnement med fri tale og data. Herunder kan du se de alternativer, der findes hos de andre teleselskaber.

#1 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

#2 Telenor
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 300 kroner om måneden. Se tilbud

#3 YouSee
Indeholder fri data inkl. 15 GB data i EU + 1 GB i 8 lande uden for EU, fri tale og sms/mms + YouSee Musik
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se tilbud

 

Oister har det bedste abonnement med fri data

Isoleret set har Oister det bedste abonnement med fri data. Dog skal man være opmærksom på, at selskabet benytter teleselskabet 3′s netværk, der stadig har de største huller i mobildækningen i Danmark. Derfor bør du sikre dig, at Oister dækker der, hvor du opholder dig mest med din mobil. Det nytter ikke at have adgang til fri data, hvis man har dårlig dækning.

I øvrigt er der en fair use grænse på den data, der er inkluderet i ikke bare Oisters abonnement, men også hos de andre teleselskaber. Denne fair use grænse lyder på 1.000 GB.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer