Sådan skal YouSee forbedre deres tv-boks

Yousee har spurgt på Facebook, hvordan Yousees TV-boks kan gøres bedre - det er der kommet mange gode bud på i en ganske sober tone.

Sådan skal YouSee forbedre deres tv-boks

YouSee har spurgt sine følgere på Facebook, hvordan de mener, at YouSees TV-boks skal forbedres og det er der ganske mange, der har en mening om. Yousee lancerede deres nye tv-boks i april 2016 og den er naturligvis blevet opdateret løbende, men nu spørger Yousee altså til input til, hvordan den kan forbedres blandt dem, der

Se også: Bedste streaming tjenester til film og tv-serier

Hvad skal ændres og forbedres på Yousees TV-boks?

Her er nogle af de ting, som brugerne af Yousees TV-boks efterlyser og som de mener, vil være med til at gøre oplevelsen af den bedre. Og typisk er det ikke super avancerede muligheder, der bliver spurgt til, men nærmere ret lavpraktiske funktioner.

  1. For eksempel kunne en bruger godt tænke sig, at når man trykker på undertekster på fjernbetjeningen, så kommer der undertekster på – det lyder sådan set både praktisk og rimelig nok.
  2. En bruger  savner rigtig meget automatisk standby, som vedkommende synes burde kunne justeres i indstillinger.
  3. Flere brugere mener det kunne være rigtig fedt, hvis man kunne streame optaget TV hjemmefra på Yousee-appen på telefonen eller en anden enhed end det TV, hvor boksen er tilkoblet.
  4. Verdens mest populære videotjeneste er YouTube, men den er ikke tilgængelig i Yousees TV-boks og det ønsker en bruger, at den bliver.
  5. Med HomeTrio kunne man styre for eksempel optagefunktionen fra ens mobil, men det kan man ikke med TV-boksen. Det håber en bruger bliver til virkelighed, men Yousee svarer selv, at de ingen konkrete planer har om dette lige nu. Men måske det kommer i fremtiden.
  6. Netop optagefunktionen optager en anden bruger, der efterlyser muligheden for at optage midt i et program fra det tidspunkt, man trykker på optag og ikke nødvendigvis automatisk optager hele programmet.
  7. Yousees TV-boks får generelt ros for at være god i forhold til den gamle, men en beklager sig over, at man ikke selv kan styre, hvornår den skal opdateres. Det er nemlig irriterende, at den begynder at opdatere, mens man er midt i et program. Så muligheden for selv at vælge, hvornår tv-boksen skal opdateres er et af de ønsker, Yousees tv-kunder har.
  8. En kunde ærgrer sig over, at YouSees tv-bokser er låst til deres version af HBO og Netflix, så man ikke selv kan få det på.
  9. Funktionen ‘Start forfra’ kaldes for et godt tiltag, men der rettes kritik mod, at man ikke kan spole frem i et genstartet program, så man kan sidde og vente i 5-15 minuter på at programmet rent faktisk starter på grund af en reklameblok.
  10. Endelig er der også et par stykker, der beklager sig over, at boksen skal genstartes 3-4 gange om ugen og at den altid bruger 2-3 minutter om at finde internet. Så en mere stabil tv-boks ønskes.

Se også: Bestil Yousee TV boks

 

Konstruktive kommentarer til Yousee

Mere end 500 brugere har kommenteret på Yousees anmodning om at give input til forbedringer af selskabets TV-boks og overraksende nok har langt de fleste kommentarer været meget sobre. Du kan selv give dit besyv med her.