Hvordan finder man de billigste priser på telefoner?

Mobilpriser.dk er relanceret med nyt design og mange nye muligheder for at finde de bedste priser på din næste mobil.

De fleste vil gerne gøre et godt køb, når de går på jagt efter noget nyt. Selvom internettet har gjort det langt lettere at matche priser på  snart sagt alt, så kan det stadig kræve en del benarbejde, når man shopper efter de bedste tilbud online. Det gælder også mobiltelefoner. Sådan finder du de bedste priser på telefoner.

Skal man have en mobiltelefon i dag, kan man let bruge 6-7.000 kroner. Premium-telefoner bliver dyrere og dyrere. Det er dog også muligt at finde udmærkede telefoner i de lavere prisklasser, men selv her kan det være muligt at spare mange penge. Næsten alle prissammenligningssites for mobiltelefoner viser enten telefoner uden abonnement eller mobiltelefoner med abonnement. Men ikke på mobilpriser.dk, der netop er blevet relanceret i nyt design med nye muligheder for at finde den bedste pris på en ny mobil.

Find bedste priser på telefoner med og uden abonnement

På mobilpriser.dk listes priserne nemlig både fra teleselskaberne med abonnement og fra webshops uden abonnement. Hvorfor er det væsentlig, tænker du? Det er det, da man ofte kan finde rigtig gode tilbud på telefoner hos mobilselskaberne, når de går på jagt efter nye kunder i biksen. Teleselskaberne giver nemlig mange penge i mobilrabat på særligt premium-telefoner i håbet om, at kunderne bider på. Ofte kræver det, at man binder sig til et forholdsvist dyrt abonnement, men over tid kan der være mange mange penge at spare.

Dog er det ikke sikkert, at man har lyst til at skifte abonnement, når man køber ny mobiltelefon. Er det tilfældet, vil man bare gerne kunne sammenligne priser og købe telefoner uden abonnement. På mobilpriser.dk kan du som sagt finde priser på telefoner med og uden abonnement i samme prisoversigt og prissammenligning. På den måde kan du hurtigt se, om hvilket tilbud der matcher dit behov bedst.

Se også: Find de bedste telefoner på markedet

Spar tusindvis af kroner på populære telefoner

Lige nu er der for eksempel store prisforskelle på telefoner som Samsung Galaxy S20, iPhone SE 2020 og Motorola Moto G 5G Plus – samt på mange andre populære telefoner.

Samsung Galaxy S20 har priser fra 4.444 kroner og helt op til 9.500 kroner. Der er altså prisforskelle på op mod 5.000 kroner.

Find bedste aktuelle priser på Samsung telefoner

iPhone SE 2020 har en pris fra 3.040 kroner inklusiv abonnement i seks måneder. Den pris, den handles til, at knap 6.000 kroner. Her er altså også rigtig mange penge at spare.

Find bedste aktuelle priser på iPhones

Motorola Moto G 5G Plus er en af de billigere telefoner og den kan købes for 2.700 kroner uden abonnement. Det dyreste tilbud står i 4.400 kroner med abonnement i seks måneder – der er dog stadig mange penge i prisforskel.

Find bedste aktuelle priser på Motorola Moto G 5G Plus

Se også: Se flere videoer med sparetips og tech-guides