iphone x pris

Hvor kan man forudbestille iPhone X?  Se oversigt til danske forhandlere

iPhone X er klar til forudbestilling i morgen med levering og rigtig salg fra den 3. november, men ikke alle danske teleselskaber er med fra første færd – se hvor du kan forudbestille iPhone X fra den 27. oktober.

Rygterne siger, at der kun vil være begrænset antal eksemplarer af iPhone X, når den sættes til salg. Den skulle være ramt af problemer på Face ID-delen og derfor har Apple været nødt til at reducere produktionen med op mod 50 procent – siger rygterne altså.

Se også: Sammenlign priser på iPhone

Bestil iPhone X i morgen fra kl. 09.01

Uanset hvad, så skal vi ikke sætte næsen op efter, at Apple prioriterer Danmark særlig højt i den indledende salgsfase – det er derimod USA, Kina og andre store markeder, Apple tilgodeser. Der vil naturligvis være iPhone X’ere i Danmark også og fra og med i morgen den 27. oktober klokken 09.01 er det muligt at forudbestille telefonen.

Flere af de danske teleselskaber er begyndt at røre på sig på sociale medier med opdateringer om, at man kan forudbestille Apples nye mobil hos dem og herunder kan du se, hvilke teleselskaber der tilbyder forudbestilling af iPhone X fra og med i morgen.

Forudbestilling af iPhone X – her kan du gøre det

iPhone X har en vejledende pris fra 8.899 kroner uden abonnement – med abonnement tyder alt på, at den starter ved omkring 9.000 kroner. Du kan forudbestille iPhone X her i morgen fra klokken 09.01:

Telenor
Telia
Yousee
Teleselskabet 3
Call me

CBB Mobil, Oister og Telmore har endnu ikke meldt ud, om de er klar med forudbestillinger af iPhone X i morgen. Du kan også vælge at købe iPhone X uden abonnement gennem webshops fra starten af november.

 

Køb iPhone X med afdrag

iPhone X får en pris fra cirka 9.000 kroner med abonnement og den dyreste version får en pris på over 10.000 kroner. Det er mange penge, men alle de danske teleselskaber tilbyder, at man kan købe den med afdrag over for eksempel 24 måneder uden der kommer renter oven i.

Du kan også vælge at købe en helt anden telefon > Billigere og bedre alternativer til iPhone X.

Se også: Priser på iPhone X